update

Då var helgen över i ett nafs, och det var måndag igen. Denna måndag har jag hunnit med en hel del, jobbat på pashion. Öppnar denna vecka så det är skönt. Då blir det inte så sena kvällar! Har också hunnit med tvätt (som fortf håller på) och handlat! Tog en lite längre väg till affären så man kan också säga att dagens motion är avklarad!

Lördagen stavades jobb och party - anda. Det var trevligt! Till och med att jobba! haha. Nu ska jag inte låta sån, jag gillar verkligen mitt jobb. Fast i helgen vart det lite struligt. Mobilen blev snodd så har nytt nummer. Igen. Datorn kraschade så vi har inte haft någon kassa på hela helgen! Det har löst sig ändå, man får ju inte vara dum, så det har gått! Idag fick ja äntligen hjälp av data killen så nu är allt frid och fröjd!
Dessutom kom det inte nyheter från Too Faced idag. OoooohMyyyyGoooood jag blev totaltkär i ett lipgloss! Ska kika närmare på det imorgon och lägga in bild. Promise! Riktigt härliga.

Nu ska jag kila iväg till tvättstugan igen, sen fixa lite käk!

/J

Ljuva fredag

Godkväll! Nu närmar det väl sig kväll? Är inte riktigt haj på det där med och veta när allting börjar. Enligt mig är klockan 10 morgon (allt innan det räcknar jag fortf som natt) fram till klockan 2 då det är lunch/dag. Sen är det dag fram till 20.00 då kvällen börjar. Det funkar bra för mig. Så jag fortsätter nog i samma spår som tidigare i alla dessa år. Så vi börjar om, Goddag! :)

På fullaste allvar nu, jag har gått och blivit en shopaholic är jag rädd för. Det här behovet har smygit sig på ett tag, nu smyger det inte längre nu fan smäller det om det. Jag Måste Köpa Något. Det spelar lixom ingen roll va det är, ibland kan jag köpa sånt jag egentligen inte vill ha. Eller behöver. Nöjd är jag, i stundens hetta känns det rätt. Jag älskar nya saker. Dessa problem har jag aldrig haft tidigare. Utan detta har kommit nu på senare tid. Fan.

Helgen har iallafall anlänt! Känns skönt men konstigt för tiden går så in i bänkens fort. Det var ju nyss helg. Och nu är det det igen. Ja jag förstår ingenting. För min del är det jobb i helgen också så det kunde lika gärna varit onsdag som lördag. Dock slutar jag 16.00 imorgon och är ledig på söndag så hela helgen jobbar jag ju faktiskt inte. Hur ska jag då spendera min helg? Tjejen med koll. Det är oftast jag det. En riktig planeringsfreak. Gillar inte att ha någon dag då jag är "ledig" brukar planera flera månader i förväg. Men nu, nu är helgen här och jag vet inte. Idag ska jag umgås med min pojkvän. Det blir härligt! Sen resten av helgen vet jag faktiskt inte! Vi får se vad som erbjuds.

Har haft besök av mina nya vänner som jag skaffat mig här i kista galleria, dom jobbar på avenue och är helt galna. Jätteroliga ideer dom har dom där. Alltid trevligt med lite besök måste jag säga!

Nu ska jag äta äta o äta. Sen ska jag äta Pizza. Åååh jag är så sugen på pizza. Det är inte nådigt.

Förövrigt så fick vi världens roligaste mail från mickan till jobb mailen. kan inte gå in på det mera tyvärr men roligt var det!

Flyg högt /J-bird

Godeftermiddag!

Tjenixis pixis dagen började inte så muntert kan jag säga. Både jag och min sambo anna var gick och småfrustade för oss själva, hade mycket hellre stannat i sängen. Ändå måste jag säga att dagen har varit givande och spännande på alla möjliga sätt och vis.
Lite skoskav har jag, kämpigt att stå i klackskor en hel dag, har extra gympisar med mig men skam den som ger sig va. Nu spritter och sprätter det i hela kroppen. Varför kan man då undra. JO jag ska nämligen spendera kvällen med min pojkvän! Åååh va det ska bli härligt. Han är saknad vill jag lova!

/j-bird


Marc jacobs

Någon Blackberry blev det allt inte. Är ännu i funderar stadiet. Nej, inte ens det. Jag vill ha den. NU. Det var smartheten i mig som tog över, det blir ju ganska mycket pengar på en mobil. Får stå ut med min rosa tills nästa lön kommer. Är ju sjukt sugen på en väska. Det är faktiskt prio ett just nu! Det kom jag på häromdagen. Först väska, sen blackberry. Vilken väska jag ska ha är ännu oklart. Hittade en riktigt snygg från marc jacobs . Dessvärre va den brun, jag är ute efter en svart. Hon skulle dock höra av sig när den kommer i svart. Kanske hittar någon annan tills dess. Vi får se. "Alla kvinnor bör någon gång i sitt liv äga en designer väska" Det kan jag inte annat än hålla med om! ;)

Tjingeling 


Blackberry

Jag rådiggar min samsubng Touchwiz. Verkligen. Nu har det dock blivit något trubbel med laddaren, den laddar inte. Jag blir GALEN på det. Tre timmar får jag sitta och trycka i laddaren i mobilen. Ändå har jag haft denna mobilen i snart 2år. Så länge har jag nog aldrig tidigare haft en mobil. Därför har jag nu övervägt att byta. Till en Blackberry. Tycker den är ascool. Därför skulle den passa mig utmärkt. Tänkte gå och kika på den senare under dagen!



Bli inte förvånade om jag tar den på en gång. Skulle vara ganska typiskt mig.. :)


Påskdagen

påskpåskpåskpåsk..
Ljuva påsk! Tänka sig att jag faktiskt är långledig. Ja. Har varit ledig både igår och även idag. Förbaskat skönt måste jag säga. Hur jag då njutit av denna ledighet? Jo, jag har faktiskt inte gjort något speciellt. Påskmiddag och massa påskgodis i Täby. Somnade inte allt för sen och sov ut imorse, ända till klockan 11! Det kallar jag skönt. Behövs sånna här dagar för att komma igång igen, få lite energi, hitta fokus. Nice.
Nu är jag översugen på kaffe, en kopp kaffe i solskenet och kanske en liten promenad på det? Låter alldeles förträffligt enligt min mening. Ikväll tror jag att det blir BIO.
Gladpåsk

GLAD PÅSK

Då var den kommen, påskaftonen 2010 jag Älskar påskafton! En riktigt högtid värd att firas
GLAD PÅSK allesammans!

nu ska hon få

Synd att det inte är första april idag. Jag har massa trix och lurendrejerier för mig idag. Jag tänkte spela linda ett spratt när hon kommer hit. Ryktet säger att hon är bakfull vilket jag vet av egen erfarenhet gör henne Ännu mera lättlurad, haha. Ååh, jag känner mig fruktansvärt lurig idag, smider planer som snart ska sättas i verket. Mo ha haaaa. J-bird the devil. Förövrigt så är jag på strålande humör. UNDERBART väder idag, klockan ringde 07.00 och jag kände mig glad, trött, men så glad. Vädret kan verkligen påverka ens humör. Jag tänkte unna mig en påskpresent. Mamma brukar ju alltid stå för det, men nu är hon ju 40 mil bort så jag får sköta det därt själv. Kanske en gul ljuv klänning? Vi får se. Nu ska jag slänga i mig pannkakor och jordgubbsylt!

Watch out honken.. hahahahhaha


Mohaha

Det slog mig för ett tag sen att det är 1 april. Lurarnas dag. Idag får man skojas och luras Hur mycket man vill. Den kan vara en av årets roligast dagar. Man kan ju inte ta någon på direkt allvar. Detta slog mig just nu faktiskt, jag har alltså missat hela dagen. Ingen har iallafall lurat mig. Det gör man iofs inte så lätt heller, jag är inte spec lättlurad. (Bortsett från att min bror lurade i mig att fördelen med hemmamatch i fotboll är att man får ha en extra spelare på planen) Att syskon får luras så. Fan. Ja, nu tror jag knappt på något han säger längre, haha.
Jag är iallafall klar med min arbetsdag och sitter just nu och vilar på arslet och har precis målat naglarna!
Nu ska jag sätta mig och ringa lite telefonsamtal

Glad påsk

1 april

Efter gårdagens hårda arbetsdag var jag trött när jag kom hem. Vi firade Linda, vi åt bullar, drack kaffe, öppnade paket, hämtade lådor från bilen (o inte va det en låda heller) tunga stor sådana. Inventerade och grejade. Så jag va inte nådigt trött när jag väl kom hem. Ändå satt jag och Anna och lyssnade på sommar musik. Jajemän det var sommar och sol i våran lya igår minsann! Gyllene tider spelades, även lite Hej monika och ingen vill veta vart du köpt din tröja. Håkan hellström m.m. Ja, ni förstår. Musiken va på och känslan fanns där. Nu har jag faktiskt massa saker att ta tag i! Återkommer med något intressantare senare

/J

RSS 2.0