trött och seg

Då var det torsdag, solen strålar och humöret är sisådär. Är trött och hängig. Har som tur är ett par timmar kvar tills jag ska iväg och jobba. Kanske kolla på ett avsnitt av stylisterna, en kopp kaffe och vakna till liv? Aowa, så får det bli!

Underbar helg!

Vi hade en underbart härlig helg när mamma och Salme va här. I fredags var vi på Mvseet och åt supergod middag med massa vin, det var jag mamma Salme & Kent. När vi ätit klart anslöt sig även min fina Mickan.
Vi begav oss till Pontus där det blev ännu mera drinkar för att senare dansa vidare till berns.

Lördagen, vaknade upp med smärre huvudvärk, strålande sol. Så det var bara att pallra sig in mot stan. Ett stopp på bolaget sen var allt fixat. Vi (jag, mamma & salme) Mötte upp Mr Nyman på mocco. Dit även linda och vesslan kom förbi. MYSPYS! John körde mamma och Salme till hotellet och vi hade pannkakaskalas. Mm!

Senare på kvällen samlades vi hos Westin/Honkala med lite vin och massa skratt. Det blev Pontus även denna kväll, sen vidare till Collage och ett väldigt snabbt stopp på Soap bar för en shot innan det var dax att gå hem! Herre!

Så rolig helg det har varit:)

Nu ska ja göra iordning mig för fika med mina fina vänner



Behöver verkligen en ny väska

I love my family

Nu blir det familjemys, först blir det middag på Mvseet efter det svirar vi ut för lite drinkar i natten

kissable lips

Har hittat ett nytt favvo lipgloss, jättesnygg ljusrosa färg. Tycker oftast att dom som ser ut att ha en fin färg inte blir så mycket när det väl kommer på läpparna. Men det här gillar jag väldans mycket!
Från viva la diva, nr 5 Sweet kiss.

Syns inte jätte tydligt på bilden. Men nu lämnar jag inte lägenheten utan detta gloss!
På tal om att lämna lägenheten!
Iam out!

With the sun in my eyes

Denna dagen har verkligen flugit förbi. Startade dagen med en stor god frukost följt av en powerwalk med sambo Joanna. Vi knatade runt Hammarby sjöstad och fyllde på energin med stor kopp kaffe när vi kom hem. Så himla skönt att solen ligger på nu! Man får så mycket mer energi och blir pigg & glad! Love it! Nu är det inte alls långt kvar till helgen. Och en annan sak att se fram emot, GREYS ANATOMY startar idag! Åååh kan inte klockan bli 21 nu?

it´s gonna be me you and the dancefloor

Nu har finafina fröken carlsson varit här, vi klunkade i oss en kanna kaffe och delicato chokladbollar och nu har hon begett sig till skolan ett par timmar. Vi ska mötas upp senare i eftermiddag och åka en sväng till ikea! Mysigt med lite tisdagsevent kan jag känna. Skulle ha mött upp honkaponka nu men jag får inte tag i na? så jag tänkte starta ett annat projekt nu, nämligen diska, städa, fixa lite lunch. Det här med att laga mat är inte min starka sida så jag tror att det får bli kokt ägg och lite yoghurt? Lätt och smidigt:) Sen ut en promenad i det uuuunderbara vädret!

Min fina vän Grodis



Later!

You light up my life, just like the sun

Gooooodmorrn! Vaknade upp till en klarblå himmel och solen strålar. Åhså skönt! Igår va det ju tjejmys fika på Mocco, satt i två och en halv timma. Drack kaffe, tjatade, planerade och massa annat!
Nu ska jag fixa iordning lite kaffe för snart kommer min fina emma och hälsar på! :)

En bild från helgen!

Mondaymonday

Ny vecka nya möjligheter. Lovely! Idag har jag en såndär riktigt härlig dag. Är ensam hemma, kikar lite på teve och dricker kaffe. Ska måla naglarna och pyssla om mig själv innan det är dax att möta upp mina fina vänner på Mocco för fika och tjata igenom allt som hänt sedan sist vi sågs!
Helgen har varit späckad med jobb, men gud va roligt det har varit! Har sagt det tidigare, men det är så härligt att ha ett jobb som är så roligt, och dom underbara människorna jag jobbar med. Kan inte bli mycket bättre!
Förresten, jag har haft en väldans hemlängtan nu, familjekär som jag är blir det ibland skitjobbigt att vara så långt från familjen. Mamma som jag inte träffat sen julas, herre! Men på fredag kommer hon äntligen hit! Det ska bli så himla härligt att få krama om henne igen! Så nu hoppas jag att den här veckan flyger förbi så det blir fredag snart!
:)

Final helg!

Ja, nu har finalhelgen kommit. Det är dax för sista melodifestivalshelgen för detta året. Har haft grymt roligt och bättre blir det. Denna helgen gäller det. Idag kör vi på med activations och sampling, imorgon blir det jobb hela dagen + natten! Kommer bli galet skoj. Undra vem som kommer kamma hem det här. Spännande.
Det återstår att se imorgon! Solen lyser och fåglarna kvittrar. Uuuunderbart!
Nu ska jag återgå till min kopp kaffe och göra mig redo för dagen!
Från förra helgen i Sundsvall!
Ciao

oops, i did it again

Råkade missfärga min underbara vita skjorta. Nu är den nåt mellanting av ljusblå och lila. Gaaaaaaaaaah. Att jag alltid lyckas

Det är ju tur att jag inte är hemmafru..



Hey baby, I think I wanna marry you

Här sitter jag nu efter en helg i skåneland, närmre bestämt Malmö. Det var sista deltävlingen i mello. Vi har skrattat så revbenen värkt. Haft en otroligt rolig helg med linda & amanda, veteranerna på denna turné, med oss hade vi jönnets stajly, Joanna. Numera tv-kändis. Ni har väl sett henne på stylisterna?
Vi for runt i Malmö, det är grymt roligt med activations som vi kör nu. Så himla härligt att man kan ha ett jobb som man tycker är så galet roligt.
Nu är ensamheten över för min del, tuur är väl det! Joanna flyttade upp i söndags så nu bor vi tillsammans. Det är jätteroligt.
Nu måste jag förresten börja rensa garderoberna så hon får plats för sina saker!

RSS 2.0