vila vila denna vila

Kroppen är så trött. Så fort jag blir det minsta stressad, så säger den ifrån. Och det är ordentligt också, jag hade sån värk i mina ben igår kväll, det var knappt så jag kunde ta mig till toaletten för att borsta tänderna. Klockan 21.00 stendeckade jag och vaknade inte förrän 10 imorse. Jag hade absolut kunnat sova längre då men jag höll ögonen uppe och åt lite frukost och sedan dess har jag bara vilat.
Vilka tråkiga inlägg det blir nu om min kropp. Men det är fruktansvärt jobbigt och jag måste få ur mig det någonstans!

Men nu över till något roligare, Olle Hedberg. Vilken karl! Inte nog att han ser riktigt bra ut, han kan sjunga också. Och det gör han också riktigt bra. Lyssna på det här , http://www.youtube.com/watch?v=SAt6JAsMry8
Vilken gåshud jag får!

Jag tänkte ta mig en promenad med mamma när hon kommer hem men nu ska jag nog ta mig en kopp te och krypa ner under en filt och vila!


Hey

Det var väldans dåligt uppdaterande från min sida, jag får helt enkelt Blame it on the body. Började ju jobba i måndags igen, det var jätteroligt att komma tillbaka och igång igen men det var inte lika roligt när jag kom hem. Mamma fick hämta mig vid bussen för jag kände att jag inte klarade av att gå hem (och det tar ändå inte mer än 5 min och gå) ja, så kan det va. Är fortf helt förstörd. Har sovit en timme i soffan nu, skönt va det!

Nu sitter jag och trycker i mig flingor, ska ringa upp kusin linda och diskutera om ett litet jobbevent, haha

Hejsålänge!

söndag

Min nakendans tog inte slut på alla krafter igår inte och tur var väl det. För sjutton va trevligt det va! Middag och bowling med underbart sällskap, det var mamma, janne, jani, antti, salme, moster och hennes man, garde, mackan, micke och jessica. Efter bowlingen och några drinkar senare gick jag och micke vidare, först till viskan där vi fick i oss en flaska rosé för att sedan traska upp till xoy där jag efter pratet om att finnar minsann dricker mer och bättre än alla andra hävde i mig några shotts och sen entrade vi dansgolvet för att sedan avsluta kvällen i lagom tid.
Jag har mått fruktansvärt dåligt idag, hujja! Värst har det varit för den förbaskade armen, den har varit bortdomnad iprincip hela dagen, jobbigt. Nåja jag skulle kanske inte bowlat på så friskt som jag gjorde igår men nu är det inget o gnälla över.

Imorgon ska jag jobba:)

bilder från gårdagen kommer imorgon

Nu ska jag o big brother kika på teve


La di da da

Lördag lördag åh ljuva lördag!
Jag är upp över öronen crazy happy, mitt uppe i diskandet kom jag att tänka på Benny Benassi, som vi lyssnade på heeela tiden förra året (iallafall när jag och mickan fick välja, linda e ju mer för schlager) Jag är den där alltiallon. Iallafall så flög jag på datorn och satte igång lite benassi. GENI han också, lite i samma klass som David Guetta som ju är min idol. Favoritlåten med mr. B är Every single day och givetvis I love my sex.

Ja jag är så taggad idag att jag förmodligen kommer va helt slut innan kvällen är här så som jag shakat loss här i lägenheten. Det är ingen annan här vilket innebär att jag sprungit runt ännu en gång i linne och trosor och lekt lite rockstar, pornstar, ja alla star helt enkelt. Om tjugo min ska jag bege mig till borås där det jävlar i mig ska smälla ikväll. Middag och bowling (givetvis en drink, kanske två)

Ha en go lördag!


Thank god it´s friday

Jag sitter och kikar på Efter tio, jag fullkomligt älskar det programmet! Har sett det varje dag nu i veckan. Ett annat program jag sett i veckan är idol och jag säger då bara HEJA OLLE!!
Nu tänkte jag sätta på lite kaffe och börja fixa iordning mig, idag ska jag till pappas grav. Var längesen jag var där nu så jag och mamma ska åka dit när hon slutar jobbet!

Nu mot köket!


MINNA HONKALA

GRATTIS MINNA :D


Sjukskrivning

Ja jag är ju som ni vet sjukskriven denna veckan också. Det kan lätt bli lite långtråkigt, speciellt nu när jag är på benen och igång hela dagarna. Eller jag försöker iallafall vara igång så mycket jag kan. Har blivit fika med lite kompisar och en del promenader. Det är nog bra att jag har haft den här veckan att få kroppen igång igen, jag får fortfarande värk i kroppen vissa dagar. Igår var jag igång hela dagen så idag ska jag ta det väldigt lugnt. En promenad i eftermiddag bara!

Jag skrattar så hårt åt Denise på jobbet, hon är fruktansvärt rolig alltså! Ska bli jätteskönt att komma tillbaka till jobbet nästa vecka! Nu ska jag bara försöka hitta ett helgjobb också =) Ska kika runt lite på det idag tänkte jag!

Underbart höstväder!


YEAH

Jag mår fortf lika bra som tidigare, fan va gött. Något tröttare dock. Jag och Lauren tog oss en rejäl promenad, efter 2 koppar kaffe va vi laddade och knallade på i bra takt till en minneslund där vi satt en stund och gick sen och tog en lunch plus ännu en kaffe innan vi knallade hem till mig igen där vi fortsatte pratet med saft istället för kaffe. Vi hade så mycket att prata om så tiden bara flög iväg!
Det är väl härligt!

Ikväll är jag faktiskt ensam hemma, det händer ju aldrig (förutom helgerna) men nu är mamma på möte och kommer inte hem innan 20.00 så jag ska passa på att njuta ordentligt. Jag tänkte sätta på jättehög musik och ta en lång dusch, ansiktsmask och proppa i mig maräng tårta och dansa hula hula halvnaken i soffan och NJUTA av denna härliga onsdag. Man kan tro att någon tryckt ner ett lyckopiller i halsen på mig? Haha för jag är så glad så glad idag. Ser fram emot helgen, mest fredag! :)

Nej nu ska jag sätta fart mot duschen!



LYCKLIG

Today is a pretty damn  good day!
Jag känner mig piggare och starkare än på länge Är lycklig in i benmärgen!

Nu ska jag dricka kaffe med min underbara vackra vän Lauren

KRAM


myspys

Vi har ätit mat, äppelpaj med massa vaniljsås och lite godis. Nu är jag så mätt så mätt, hujja!
Gosar i soffan med bästa emilio!



Ska träna nu strax, hoppas jag kan ta mig igenom programmet utan att svimma. Wish me luck!


Goodygoodmusic

Baby, be my lover, I don't want no other
What I really, really, really want, it's true
I can't wait to see you, wrap my arms around you
Show you what really I wanna do

La di da da, la la la la la la


Idag går Cabella-My heart goes bom på repeat här hemma. http://www.youtube.com/watch?v=UW2AyV-xIWs&feature=related

 


GRATTIS MAMMA

Ooh så skönt det hade varit med lite värme ute nu va? Sitter och nyser i soffan med en kopp kaffe och lyssnar på lite musik. Försöker även klura ut hur man gör en tårta? Ska jag ge mig på det projektet? En riktigt pysslare är ju jag, hade älskat att baka en tårta men nu är problemet att jag inte har någon bil hemma, bilen är här men inte nyckeln, plus att jag inte ens får köra bil riktigt än. Ska jag då konka på alla grejerna? Nja, det blir nog ingen egengjord tårta. Men jag tror att det blir minst lika bra med något köpt. Jag ska hitta något gott.
Idag firar vi mammas födelsedag! Jani kommer hit efter jobbet så ska vi fira henne lite. Det riktiga firandet blir ju dock på lördag, med middag och bowling! Blir roligt.

Just nu lyssnar jag på Matthew perryman jones - Save you

Jag ska nog knalla ner till ica nu, köpa något gott till eftermiddagen och lite annat som ska inhandlas!

Idag mår jag bättre! Så himla skönt, lite domning i armen bara men det är allt! SKÖNT!


is someone getting the best of you

I've got another confession to make, I'm your fool
Everyone's got their chains to break, holding you
Were you born to resist, or be abused?


Sitter med färg i håret och tittar ut på regnat, lyssnar på lite musik. Träffat supersöta Mickan idag, fikade lite och pratade och planerade en massa! Himla mysigt!

Adios utväxt





Ljuva blommor, ljuva släktingar!

Vilka fina blommor jag fick! Helt underbart vackra.
Tack så jättemycket min fina moster virpi, veijo och carolina. Jag blev jätteglad. Va gulliga ni är! :)




Så glad jag blir!

TACK, jag älskar er och längtar tills vi ses! Snart hoppas jag


trött trött trött

Hur trött ska man va?
Jag tog mig nog lite vatten över huvudet i förmiddags, förmodligen redan igår också. Hade ju som jag skrev förut jätteroligt hos mickan och emelie. Vaknade upp med huvudvärk inte av dess like. Det blixtrade till hej villt. Som den gången det var åskväder storm och vi hade åskboll i huset. Creepy. Så kändes mitt huvud. Det försvann efter en kvart och jag var i prima skick. Gick en promenad och kabom, det var kört. Benen kändes tunga, skakiga och jag hade den där känslan av att jag inte riktigt var där..

Så min bror fick hämta mig. Sen var jag väl hemma strax efter klockan 15.00 och la mig i soffan och efter en timme vidare till sängen för att kolla på film. Tio min senare sov jag, och vaknad upp nu för ca 20 min sen. Helt paj. Fortf lika trött så jag ska alldeles strax sova igen.

Varför blir inte kroppen vanlig igen????????
det gör ont överjävlaallt

All night long

Lugnet efter stormen. Det var riktigt lyckat hos mickan och emelie, annat kan man inte säga! Alkoholen flödade hos bland mina vänner och det var riktigt kul. Det blixtrade till i huvudet två gånger ganska ordentligt så då begav jag mig till sandra larsson där jag alltså nu sitter i min pyjamas och kikar lite på teve och ska strax krypa ner i sängen och sova ett par timmar tills dom ska in. Haha.

Åh jag är verkligen så Otroligt glad att jag har så fina vänner och familj! Det finns inte ord att beskriva vad ni betyder för mig. Från och med nu ska jag verkligen tänka efter vilka jag släpper in, jag har ju alltid litat på folk vill gärna tro det bästa. Det har jag sagt förut också. Fuck that det finns så mycket vidriga människor. Det är väl typiskt att man ska springa på dom då och då, men nu tänker jag inte ödsla en tanke mer på dig. Jag borde kanske inte blivit så förvånad när jag förstod hur det låg till. Men nu vet jag, allting har väl varit en stor fet lögn. And iam done with you. Och ditt förbannade skitsnack.

Jag hoppas att mina kära sandror har en rolig kväll på x&y och att jag inom några veckor kommer kunna joina er och då mina vänner, då blir det garanterat ALL IN!

GODNATT!


saturday night

So dance dance like it´s the last night of you´r life.

Så skulle det låtit hos mig om jag hade kunnat slå följe med mina trogna vänner ut på krogen idag. Men jag ska iallafall vara med en stund på festen hemma hos mickan och emelie, dit ska vi strax bege oss. Jag har sminkat moberg och larsson och precis hjälpt larsson med håret! Dom är så tjusiga så. När kalaset är slut ska jag bege mig tillbaka hit till larsson och sova här. Får la se om jag vaknar när dom ringer inatt och vill komma in haha!


i love usher, fett het

Hej

Hallå! Nu var det lördag, jag har inget riktigt begrepp om dagarna längre känns det som. Tappade det förra veckan någongång. Nåväl, hej lördag trevligt att ha dig här. Det är ju fest ikväll men det blir inget med det. Sjuka får inte gå på fest, alltså ingen fest. Jag har väl fått mitt roliga i helgen, bio. Vi såg i rymden finns inga känslor. Jag gillade den! Nu yrar jag runt här ovh försöker få mig redo innan sandra slutar klockan 1 då ska jag kila ner och möta henne. Vart lite yr i bollen imorse, som tur va hann jag sätta mig ner så jag svimmade inte iallafall. PUH. Så nu ska jag vara mer försiktig. Det är jag ju redan nu, men jag orkar knappt gå upp för trapporna utan att det snurrar och blixtrar till i huvudet. Hummmmm. Aja det blir la väl. Svimma idag tänker jag inte göra. Det har jag inte tid med.

Fick förresten ett roligt samtal imorse, jag har fått blommor! Åh va kul, men eftersom jag inte är hemma så fårjag dom först på måndag. Undra vem som är så ljuv och skickar blommor till mig? Spännande! Det får vi se på måndag!

Tjingeling

Sjukhusvistelsen

Ja, som ni vet nu vid det här laget har jag varit på sjukhuset ganska länge. 9 dagar blev det innan jag fick åka hem. Känner inte för att dra hela långa historien här, men nu är jag iallafall hemkommen. Har varit jättejobbigt på sjukhuset svimmat varje dag (iband till och med två gånger) det tar på krafterna. Personalen har varit underbar! Nattpersonalen var jätteroliga, fick höra en hel del gnäll när jag svimmade i köket en kväll, David skulle räcka mig lite loka så helt plötsligt tuppade jag av. Uscha. Det blev ett jäkla liv och när jag vaknade till liv står alla tre och tittar på mig. För att få i mig lite socker fick jag varm chocklad, surplade i mig det samtidigt som david står och drar skämnt efter skämt och skrattade högt åt sig själv, jag hade också skrattat om jag hade varit piggare. Lite min humor där. Så jag har iallafall blivit väl omhändertagen och sen har ju mina fina släkt och vänner hälsat på! Mamma, jani, kamilla och kent kom med lilla Tilda, sandrorna har varit och hållt mig sällskap.
Mina mostrar och kusiner har ringt från haparanda. Bara av att veta att jag har så gosiga underbara vänner omkring har gett jätte mycket energi och glädje och fått mig piggare. Även om jag har varit väldigt trött och sliten. Knappt så jag har kunnat gå vissa dagar. Rullstolen har varit till hjälp. Hoppas att jag aldrig mer behöver en sådan.

Nu är jag iallafall hemma, är så nöjd så. Nu ska jag ta en lååååååång lååååååååång dusch och senare ska jag gå på bio!

Ha en härlig fredag i knonw i will!

ÄNTLIGEN

Nu har jag blivit utskriven, så HEJ allihopa jag är ute, free, kan göra vaa ja vill (förutom köra bil för det får ja inte) jag kan inte heller, springa, gå längre sträckor, göra knäböj, och en hel radda med andra saker. Men vet ni va? Jag är inte det minsta deppig för det, jag är ly ly ly LYCKLIG som få. Till och med tjöt av skratt när ja kände regnet när jag gick ut. Frisk luft, åååååh livet. Fan va härligt.

En längre uppdatering kommer senare, nu är jag ganska trött och ska vila lite

KRAM!

Sjuk

Ursäkta det dåliga updaterandet, nämligen så att jag ligger på sjukhuset. Varit inlagd sen i onsdags. Nu har jag fått komma ut några timmar på dagen, men måste vara tillbaka igen lite senare. Är så less på sjukhus nu. Men mår man inte bra så är det väl där man ska infinna sig. Så det gör jag, för kroppen mår inge vidare. Vet dock inte ännu vad som orsakar alla smärtor men det får jag förmodligen svar på under veckan som kommer.

Natten till idag var ett rent helvete. Stackars kvinna som jag delar rum med jag vände och vred, grät och tjöt om vartannat.

Men jag fixar la det här! Snart på benen igen

Tills dess, ha det KANON och tack alla mina finafinafina vänner för uppiggande sms,och samtal. Det ger mig verkligen mer kraft och energi! så TACK!

7 sept..

Är fruktansvärt trött, detta tar fan kål på mig alltså. Vad är det som händer med kroppen? Ja, tur att det finns hjälp att få iallafall. Det är precis det som behövs!

Nu ska jag krypa ner i soffan framför IDOL!

Haft en mysig dag med mamma på stan efter jobbet, vi gick och fixade lite saker, käkade mat och strosade. Tills jag blev för trött då åkte vi hemåt. Va tråkigt det känns att vara såhär seg. Men jag är stark jag klarar det här, även om det nu inte ser så bra ut så ska jag kara det här. Min fina vän Daniel har ju varit jättego nu, tack så mycket. Du är guld.



Nu blir det IDOL och en kopp te!

Kram Kinkelinke


äppelpäppelpironpäron

Dippidoppidoooo här sitter jag och knaprar på ett äpple. Försöker få bort det godissug som infunnit sig. Benen skakar och hjärnan tänker på en chokladbit, mm.. Ska dra ner på det så nu fan är det äpple som gäller. Kanske ändå ska ta en kopp varm oboy när passet börjar så jag kommer igång lite

I helgen ska jag fasen ta det lugnt. Lugnare än förra. Och den innan. Det blir på sin höjd ett par glas vin hos larsson. Vi får se vi får se.

Kroppen värker, värker, värker.. varvar äpplet med alvedon så snart är man la på gång igen

/J

Mister Doctor

Idag har jag varit hos läkaren och det var inte alls roligt.

Helgens bravader

Helgen den kom och gick. Shit så fort tiden går. Känns lite overkligt faktiskt! Det har varit en rolig helg som startades med champagne efter jobbet i fredags resten av kvällen var lugn i gott sällskap med bodyguard på teve, och tydligen så har jag Nyckeln till allt. Hahahahah

I lördags vankades det utgång, det var förfest hos Mickan och Mli, sjukt trevligt med vin och kortspel. Körde buss och fulla blev vi. Roligt var det! Sen va vi på Vimmel och härjade där!

Lika roligt var det inte igår, sov precis hela dagen. Haha! Det var riktigt segt.

Nu ska jag släng i mig kaffet innan mötet!


it´s a beautiful day..

Hejhej

Idag är det fredag och jag va lite smådeppig imorse, jag vill ha Kärlek kärlek kärlek. Jag vill ha någon som tycker om mig och skickar små söta sms. Ååh undra när jag kommer få uppleva det..

Nog om kärlek, jag satte ett sälj nu på förmiddagen, och det kändes så himla skönt. Det innebar att jag nu blivit U2:a! Weeee!

Nu är det äntligen helg. Idag ska vi fira med lite champagne på jobbet, gillar verkligen mina kollegor så det kommer bli skitkul. Efter det ska jag väl hem och ha en lugn tv-kväll med lite godis. Helgerna är ju min ensamtid hemma eftersom mamma då är i gislaved. Lördagen är ännu lite oklar. Alkohol står det på schemat iallafall.
Iam going to party like there´s no tomorrow..

TREVLIG HELG :)


And it´s a beautiful lie if you think everything will always stay the same

Vill bara slänga in en liten notis, lyssna på Yoav- Beautiful lie

Alldeles fantastisk låt

hej

Jaha ja den här dagen var inte mycket att hurra för. Gick inge bra alls på jobbet, jag tror jag stoppar mig själv. Positiva tankar det är det som gäller. Ska hem och vila och ladda ordentligt inför imorgon och då jävlar ska jag minsann sälja! Inte så lite heller.

Är lite av en tråkmåns, haha, är så trött när jag kommer hem från jobbet att när jag ätit lite mat så dunsar jag ner i soffan där jag ligger och halvslumrar tills klockan är ca 21.30 då går jag och lägger mig i sängen och det tar inte många minuter innan jag sussar så sött.

Nu möte!

prestations ångest

Jag gillar inte att göra saker halvdant. Prestera till hundratio procent, va det än gäller. Det är mer min grej. Att vara bäst, att komma tvåa har aldrig fallit mig in. Jag minns en hopptävling för några år sen, jag var sur i tre dagar för att jag kom 2a i en klass. Tävlingen efter vann jag bägge klasserna. Sjuk vinnarskalle är jag. Vilket jag tycker är både på ont och gott.
Nu har det kommit till den punkt då jag bara är irriterad och sur på mig själv. Har tappat 4 kunder nu på morgonen, åh. Jag måste börja prestera nu!


RSS 2.0