Sista mars

Jag vill slå ett slag för B.o.b Bruno mars - Nothing on you. Riktigt bra låt faktiskt. Den spelas hårt på Pashion nu och kommer fortsätta göra det framåt, det vill jag lova det.
Inventeringen har anlänt och jag har blippat och räknat så mycket produkter att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Haha. Nej men det är faktiskt ganska så skönt med en inventering, det går ju att kombinera med en vårstädning i alla lådor vilket är toppen.
Vi har även fått in en ny hylla till Calvin Klein produkterna som det ska fixas och trixas med. Kul kul.
Och nu vankas det även påsktider! Det gillar jag. Anledning att fira, att påsken är på ingång. Hur jag ska fira detta är ännu väldigt oklart. Förmodligen blir det ensam hemma med kokt ägg och påskmust (som jag förövrigt inte ens dricker) kanske får göra det för sakens skull..
Förövrigt så är jag ute efter ett tajt vitt fodral, inte det lättaste att hitta märker jag nu. Inte för att jag har haft tid till att riktigt leta heller. Får försöka ta mig tid till det nästa vecka :)

Idag har jag iallafall shoppat lite, ett guldarmband med ett hjärta, ankare och kors. Tyckte det var jättefint. Sen köpte jag också en hatt! Alltid roligt att köpa nya smycken, det händer ju faktiskt inte allt för ofta.

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe!
/J

Att välja glädje

Nu är det såhär att jag Orkar inte vara deppig mer. Har varken tid eller lust till det. Så just idag har jag valt att gå vidare, moving on, och må Bra. Vara glad, jobba bra, tänka positivt. Ja, ni vet må Jäkligt Bra helt enkelt. Jag har lånat en bok. Att välja glädje heter den. Alltså, jag blir så sjukt inspirerad och peppad av den här boken att jag just i detta tillfälle skulle vilja tjuta och skrika lite. (Läs glädjetjut) Aldrig att jag någonsin varit så limmad vid en bok förut. Den får mig att tänka, att känna, att vilja. Den är helt otrolig. Den öppnar upp alla sinnen och tankarna far runt o runt, den får mig verkligen att vakna till och bli glad. Jag har läst den här boken då och då i snart ett år. Jag har läst igenom hela ungefär 5 gånger. Sen finns det vissa avsnitt som jag läst fler gånger. Igår läste jag bara ett kapitel och det räckte banne mig för att jag skulle vakna till liv och inse vilket bra liv jag har. Jag bor i en fin lägenhet med en fin vän, har en underbar familj, har ett roligt jobb som jag tycker om, jag har en pojkvän som jag är oerhört glad och kär i, ja, jag har det faktiskt väldigt bra.
Läs boken för sjutton om ni inte redan gjort det, har ni gjort det, bra läs den igen och igen och igen!

Riktigt bra bok!

söndagsinlägg

Söndagshängig. Det är va jag är. Inte för att jag har varit ute och härjat, för det har jag inte. Inte på hela helgen faktiskt. Bara gjort klart allting inför veckan. Så nu är jag redo för denna hårda vecka som väntar! Det vankas inventering i butiken.
Lite deppigt var det här ja. Inte deppigt, men det blir så mycket negativitet på en och samma gång. Kanske är det jag som skapar det negativa, jag drar det till mig. Jag Väljer det negativa. Det får jag nog sluta göra nu för det här är inte roligt längre. Om jag från och med nu, ska strunta i det som får mig att bli ledsen och deppig, och fokusera på det som är bra istället. Ska jag då lämna det som gör mig ledsen? Eller ska jag försöka ändra inställning och göra det till något positivt istället? Jag vet inte va jag vill..


It´s all the same

Håret är kvar som förut, lite kortare men det är också allt. Igår träffade jag min underbart söta kusin Carolina,hon och hennes pojkvän Oscar hade begett sig från norrland hit till stockholm och uppsala. Underbart roligt att få krama om henne, fast det bara var en kort stund. Saknar henne redan! Tänka sig att min lilla lina blivit så stor. Tänk va jag blivit stor. Tyckte det var nyss jag fyllde 18, nu har jag redan hunnit passera 21 gränsen påväg mot 22. Nu är jag precis hemkommen från Pashion faktiskt. Kommit in massa nya produkter så det är roligt, mycket gulliga bra saker.
Idag är det lördag vilket jag är mycket positiv till. Gårdagens partyplaner stupades med mig i soffan. Jag somnade med sminket o kläderna på. Vaknade upp strax efter 12 och förflyttade mig till sängen. Det var den tequila kvällen det..
En annan gång!
Nu är det ju som sagt lördag, hade ju kunnat ta den där partykvällen idag men fan, jag är trött. Riktigt trött och sliten faktiskt. Varit väldigt mycket stress, och flängande. Det har varit stormigt i både privatlivet och va det gäller jobb. Sliten blir man! Ska försöka tänka lite på mig själv och bara välja saker jag mår bra av.
Nu ska jag pyssla om mina naglar lite tänkte jag, och kanske ta ett varmt bad..

/J

Nu brunett, snart ?

Underbara fredag har anlänt! och jag ska bege mig till Kista redan nu, först till frisören. Klippa lite samt ändra hårfärg kanske? Ja det tror ja nog allt att jag ska! haha. Sen blir det All about love and Pashion..
/J-bird

Kvällsstund har sol i mun

Nu har jag precis kommit tillbaka från en solstund. Ja, en fejk sådan pratar jag givetvis om. Jag ser inte mycket sol om dagarna med mina arbetstider. Ingen sol alls faktiskt. Så nu tog jag mig i kragen och la mig i 17 minuter och 30 sekunder. Gud va skönt det var. Dock fick jag inte det önskade resultatet, jag ser mest smutsig ut. Ja, som en liten flicka som roat sig med att rulla runt i en grushög hela dagen. Så ser jag ut. Inte som att jag är en sofistikerad kvinna på 21år som för fulla muggar jobbar med smink och skönhet. Nej. Vad ska jag ta mig till. Inte mycket att grina över, och jag är ju inte den som grinar för minsta lilla. Eller? Jo, faktiskt så är jag just det. En riktigt liten grinolle. Får jag ett myggbett kan jag gnälla högt och ljudligt om detta flera gånger om dagen tills det inte syns mera. Sticker jag mig på en nål, ja då kan ni tro att det klagas minsann, och det gör så ont på stackars lilla mig. Det känns alltid så mycket bättre när någon lider med en. Min mamma har lärt sig det nu, så jag bara ringer henne och beklagar mig lite. Hon säger "Åh, stackars lilla vän, det kommer snart gå över. Stackars dig" och japp, det känns bättre redan där! Lite löjligt, jovisst. Men så funkar det. Så funkar Jag.
Imorgon får jag celebert besök av min söta kusin carolina och hennes kille Oscar, det ska bli jätteroligt! Sen blir det jobb och även några rundor tequila resten av helgen
Ses vi i vimmlet eller på pashion?
Jannike

Hejheeeeej välkommen

Iam back, back in the bloggträsk. Välkommen till Jannike voutis blogg. Denna gång ska det smått och gott handla om ingen mindre än Mig. Mig och mitt jobb. Det är det det kommer handla om. Vilket innebär både fritid, (den lilla jag har vill säga) samt hur det går för Pashion nu när dom nya butikscheferna briljerar med nya ideer. Dom nya cheferna är faktiskt inga mindre än mig själv och min businesspartner, tillika kusin Linda Honkala. Vi "driver" nu butiken och är sjukt taggade. Så det kommer alltså förutom om min fritid och privataissues bli en hel del smink och business snack.
Det låter väl ljuvligt?

Kika in på pashion.nu och hitta massa gott till sminkskåpet

/J-bird

RSS 2.0