Lovely lördag

Njuter fullt ut av min lediga dag idag! Det var precis det jag behövde, det känner jag ju.
Det blev ingen utgång för mig igår. Domningarna smög sig på i ansiktet när vi satt och hade supertrevligt hos mickan så jag begav mig hemåt när tjejerna åkte in till Rose. Kändes som det var bäst, med tanke på hur det brukar sluta när domningarna kryper sig på. Som tur är lugnade det sig när jag kom hem.
Tog en ordentlig sovmorgon idag och har inte gjort mycket idag. S K Ö N T. Ligger fortf i soffan med en kopp kaffe och har det bra. Nu ser jag dock att jag slarvat bort min kaffekopp? Va fasen, hur lyckas man med det i en lägenhet på 22 kvadrat? Kan det bero på alla skor, smycken, kläder, sminksaker som finns här? Med tanke på att 3 tjejers prylar finns här inne så kan ni förstå att det inte finns mycket plats för annat. Inte ens min kaffekopp tydligen.
Nu är det inte speciellt långt till melodifestivalen kör igång, jag är Grymt taggad
Ha en härlig lördag=)

Välkommen du ljuva helg!

Haft en väldigt mysig fika med söta emma, var alldeles för längesen vi sågs. Skärpning!
Nu gäller det att vila och piggna till inför kvällens bravader, jag känner på mig att det kommer bli en grym kväll med mina fina underbara vänner! Jag vet inte hur jag hade klarat det här utan joanna & mickan? Åhtack darlings.

Between the lines of fear and blame, you begin to wonder why you came

Har varit en himla massa nu igen! På jobbfronten går allting bra, väldans bra faktiskt vilket känns super. Är galet taggad inför februari o mars! We we. Info kommer angående det!
En massa förändringar här, linda har temporärt flyttat till sälen och återkommer inte innan mitten av april. Känns väldigt tomt och tråkigt när hon är borta. Tur att det finns mobil och facebook! Haha. Där infinner hon sig alltså, bland snö och furu. Undra hur hon kommer vara när hon kommer tillbaka? Har hon glömt av hur man festar i klänning o klackar? Kommer hon omedvetet söka sig mot söder och pubar? Detta gör mig lite rädd faktiskt.
Istället har jag en annan fin pärla boende med mig! Väldans glad över min nyfunna vän.
Nu ska jag faktiskt iväg, ska ta en promenad med en annan speciell vän..


RSS 2.0