veckans prestationer

Ja nu har det gått ett tag sen sist igen, haft fullt upp. Kanonkul. i lördags var jag och svirade med Mickan, vi startade på riche och fortsatte på bistro. Det var bra party och vi hade jätteroligt! Trots att jag bara drack 2 glas vin och 3 drinkar var jag i fruktansvärt dåligt skick i söndags. Men den kämpe som jag är vaknade jag till liv och tog med mig linda för en liten roadtrip. Vi hamnade i Svenljunga, hos mamma och hämtade kläder, Stannade och åt middag hos lindas familj i jönköping och var väl framme runt 22 tiden, packade mina saker, somnade som små lamm. Och hälsade på mamma och jani innan vi begav oss till el stockholmo igen!
Väl hemma så gjorde vi en rejäl städning. Fan va skönt! Veckan har inneburit jobb hela dagarna. Har varit kul. Igår va en låång dag, jobb från 08-23, först passion for fashion eventet och sen direkt därifrån till Grand för jobb på Resumé galan för sveriges 101 bästa marknadschefer. Va riktigt roligt men så trött jag va både igår och idag!

Ser nu att svenska hollywood fruar börjar på måndag, haha! kanon.

Imorgon blir det ut och käka middag, trevligt värre och lördag är det halloweenparty! det ska bli Skitkul, vi är så laddade jag och honka. Söndag blir det borås igen, ska jobba en vecka i göteborg och sen vidare till malmö och köra en vecka där! Kul och komma iväg lite=)
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag ska iväg på kvällens äventyr!

Avatar sminkningen linda gjorde


Det går bra nu

En sån här ska jag ha, fast den ska vara vit med bruna öron och bruna fläckar vid nosen, och svansen
Han ska va snäll, söt och bli min bästa vän. Ja kommer älska honom mest av allt i heeela världen!


i will be here right beside you

Hade jag åkt idag så hade jag varit framme nu, istället ligger jag och har det oförskämt bra i soffan, tittar lite på teve och ska strax ta mig en kopp kaffe för att piggna till litegrann. Inte för att jag tänkt göra något speciellt idag mer än idol vill säga. Ska bli superskönt med en lugn kväll!
Jag ska va nykter hela helgen och köra på riktigt ordentligt nästa helg istället, då vankas utklädsel. Måste man klä ut sig till monster? Isåfall kan jag gå direkt från duschen, mitt hår är förjävligt rent ut sagt när det är nyduschat, haha står åt alla håll o kanter. Ja speciellt snygg naturlig är jag ju inte, men va gör väl det tacka vet jag plattång och concealer!
Ja nej men jag funderar på det här en hel del nu, jag älskar ju att planera och veta va som ska hända. Så ja måste få koll på läget. Jag har ju en outfit hemma hos mamma jag skulle kunna ta. Den har jag aldrig haft så det kan ju bli bra! Får inte glömma den imorgon då när jag tar mig min lilla roadtripp! Woho!

Kanske ska försöka bränna en skiva till imorgon, men jag vet ju fan inte hur man gör. Vart är karlarna när man behöver dom?

Nu kom jag och tänka på när man va liten och suddade på varandras händer med suddgummi tills det började bloa, haha varför fan gjorde man så? Ja..

Kaffet kallar!

ADIOS AMIGOS

what to do?

Klockan är typ tolv och jag har redan slutat, det ni! va en intensiv morgon med snökaos, massa trafik, och alldeles för lite cocacola light haha. Nåja, jag har kurat ner mig i en filt och dricker lite te och lyssnar på musik.
Och firar att det nu är helg! Wee helg ljuva helg.
Nu har jag bara lite svårt att bestämma mig, jag har ju tänkt åka hem i helgen och hämta grejer. Frågan är ju bara om jag ska åka idag eller imorgon? Hade ju varit bra idag när jag slutat redan men jag är rätt trött och sen har det ju snöat. Plus att jag skulle vilja ligga här i soffan, käka panacotta och titta på idol ikväll! Sounds pretty damn good. Så får det bli, sen åker jag imorgon bitti. Yes!

Nu ska jag hämta syrran honkala


Im like, Fuck you

Har nu kommit hem från jobbet, är heeelt slut men va roligt det är!
Krypit ner i soffan under en gosefilt och dricker lite kaffe, ett försök till att piggna till lite. Kroppen hänger inte riktigt med tyvärr. Men, skam den som ger sig! Jag kör på allt jag orkar och det går bra ändå.
Det har faktiskt inte hänt speciellt mycket, igår hade jag och min fina vän mickan en myskväll med greys anatomy och pannacotta, mmums! Annars har veckan varit lugn. Jobb och sen deckat i soffan;) skönt det me!
I lördags var det ju lite party. Det var jag Linda, Mickan och Emma! Vi drack champagne och vin, lyssnade på vengaboys och hade skit kul. Vi körde även våghals. O det lär vi göra om, det var jätteroligt. Va hände? Mickan dansade med bomullstussar i näsan och en toalettborste i handen sjöng hon en hel låt, haha! Emma fick ringde en pizzeria och frågade om dom hade en pizza med tomat, ruccolasallad, banan och apa.. hahaha pizzagubben la på! sen var det ju en hel del roliga sms som skulle skickas och annat kul!

Vi åkte iallafall till anglais och gjorde senare en Hells härva! och i söndags var ja förbannat dålig och låg precis hela dagen. Så kan det gå

I helgen blir det lugnt med alkoholen iallafall, ska försöka åka till borås en natt.

Nu lyssnar jag på  Cee Lo Green-Fuck you, grymt goooo



Nu kommer snart den största härvan i världen hem från jobbet, kanske ska vara en god själ och städa iordning i lyan? NJAAAA, haha

Party all night long

Dax att svira om till party dressen och köra på

And when you smile the whole world stops..

Äntligen lördag, det vankas partylördag vilket är en topp tre av favoritlördagar. Helt klart. Igår hade vi en uuunderbart bra fredag måste jag säga. Linda och jag var hos Max och käkade middag, med både förrätt och efterrätt. Inte visste jag att han kunde laga så god mat! Så det var trevligt med god mat, vin och roligt sällskap! Idag tog jag mig en lång sovmorgon till tio, förflyttade mig till soffan och tog en liten powernap. Det kan vara något av det skönaste. Nu lyssnar jag på musik, Bruno mars-just the way you are. Oooohmaaagod, tänk att få den låten skriven till sig, det ni. Den är underbart vacker! Tårögd blir jag allt va den, men så är jag ju också jävligt töntig vissa gånger. Men ivilketfallsomhelst det är en underbar låt!

Greys anatomy time!

Nu har vi gjort första dagen med Passion for Fashion och det är jättekul! Härligt att vara igång och jobba igen nu efter all sjuklighet som hållt på.
Igår träffade jag Mickan för en liten fika, sen deckade jag hemma i sängen redan vid niotiden.
Nu hade jag också tänkt krypa ner i sängen och titta på greys anatomy. Ååh världens bästa program!
Lite trist att ligga helt ensam i den stora sängen kanske men ibland är det faktiskt skönt med lite egen tid, så för att verkligen passa på och hoppa runt i sängen och lyssna på lite rock´n´roll. Tänkte även kasta chips överallt sen lägga mig i det och goja runt. Det låter la som en jävligt toppenkväll! YES!
Jag börjar med en dusch så får vi se hur det blir med det andra!
TREVLIG KVÄLL =)

Finally

Vad har hänt sen sist? Åhgud en himla massa saker måste jag säga. Det viktigaste, jag har flyttat, igen. Lite av den impulsmänniska som jag är packade jag väskorna satte mig på tåget hem igen. Ja, jag är alltså tillbaka i Sthlm. Och jag trivs som tusan, känner mig verkligen hemma. Givetvis tycker jag att det är jobbigt att vara ifrån släkt och vänner men nu gör jag verkligen det här för min skull. Jag är lycklig och trivs bra här med linda i en lägenhet på 20 kvadrat. Visst det kunde varit bättre men vet ni vad? Det gör inget att vi bor så litet. Det funkar hur bra som helst. Vi skrattar, heeela tiden. Ja vi ligger mest och garvar dagarna in och ut. Imorgon kör vi igång Passion for fashion, kommer bli skit kul och ser ni en mini cooper som ser ut som en coca cola light burk med passion for fashion text och massa små skor på bilen, ja då vet ni att det är vi som är ute och susar!
Det blev ett kort inlägg idag men jag måste öka på takten lite, ska fixa och trixa lite innan jag ska träffa mickan
KRAM

Lilla Tilda

Åhgudars idag ska jag mysa med min gosefinasupersötasnuttisprinsessa Tilda-bus :)


RSS 2.0