Im going home

Då var påsken förbi, tackar för denna gång! Blev en hel del fest och god mat. Nu så gäller det, imorgon beger jag mig neråt landet. Ska till mamma! Såååååå himla härligt. Inte varit hemma sen jul så det är verkligen dax. Mycket som ska hinnas med på få dagar, har inplanerat heldag + grillkväll med mamma och storebror, fika hos farmor, träffa sandrorna, pussa på min goseknopp Tilda, Gratta Emilia på hennes födelsedag. Känns tajt. Ibland önskar jag att jag kunde dela på mig så jag kunde vara på flera platser samtidigt!


Glad påsk

Påsken har anlänt och hur härligt är inte det? Det betyder att våren är här, sommaren är strax på ingång och man blir lycklig, ooh så lycklig! Tänk att få se lite sol kan få hela altet att bli så mycket bättre. I torsdags firade jag och min partner in crime, mickan, in påsken med en dagsfylla. Vi startade med en lunch på Mvseets uteservering med vin & cider, traskade upp till systemet och köpte med oss både vitt, rosé och några cider. Hoppade upp på takterassen och bara fullkomligt njöt. Med winnerbäck i högtalarna och glasen i handen blev det prat om livet, allsång och en himla massa skratt! Kvällen kom och vi lagade middag, gjorde irish coffees och vinglade senare ut i natten och dansade loss på collage, shottade loss inne på soap och sen blev det hemgång med nattamat  och allt det heter. Igår var jag riktigt sliten så jag kom inte upp förrän kl 3, masade då ut oss till en park och låg där och hade pizza picnic!

Idag däremot, pigg som tusan och ska iväg på äventyr alldeles strax. Ätit stor frukost på balkongen så är grymt laddad inför dagen!



KRAMKRAM!

My love


vår!

Nu har jag övertagit lite av garderoben. Blir skogstokig av att ha alla kläder i väskor. Gaaah! Varit uppe med tuppen och är nu inne på tredje maskinen tvätt, diskat, bäddat, ja you name it jag har säkerligen gjort det!  Vädret är strålande. Lycka! Helgen var full av jobb, Bonaqua event på bloggers boot camp. Det var kul, allt gick kanoners. Jag har också hunnit med picnic (2 ggr faktiskt) fest på kungsholmen och en hel del mys.
Igår var jag barnvakt till lilla Vince. Vi hade skitkul, promenerade runt på gården, hittade nya kompisar till honom, kastade pinnar, övade på sitt ligg dansa, och slumrade till i soffan! Kvällen spenderades på Pontus, jobb. Det blir det ikväll också! Men det är ett par timmar kvar så jag hinner fixa klart här!

En bild från förra sommaren, myste med Bambie


k i s s i n g

Mötte upp john på hans jobb för att lämna över den nypolerade bilen. Blev mött av en stor kram och en glass på det! Så himla mysigt och gott. Vi satt en stund i solen och åt glassen innan det var dax att bege sig mot kontoret. Jag och min kära kollega fixade iordning lite inför Boot camp eventet imorgon. Ska bli jätteroligt! Klockan ringer 06.00 så det blir tidigt i säng ikväll.
Vi ska ha en riktig myskväll, grilla lax, dricka en bärs i solen och kramas och pussas!

Ganska så snart får jag pussa på min tilda bus älskling! jaaaa! Can´t wait


Härlig fredagskväll till er!

sol sol strålande sol

En applåd till mig själv, varit iväg och tvättat bilen. Ensam. Jajamen! Hör och häpna, och nu menar jag inte att jag körde in i en biltvätt utan förhand stod jag och putsade på pärlan. Smyger in mer och mer av mina kläder, saker nu hos john. Han märker ingenting, det går bra nu. Den här lyan behöver bli lite mer tjejig. Jag har planer på att måla om lite möbler i sovrummet. Ska jag fråga, eller bara ta tag it?


Nu ska jag lämna bilen till min darling och sen ska jag till kontoret!

Ohjaaa det här vädret är helt fantastiskt!

puss&kram!

Premiär för grillen!

Goodmorning! Underbart väder vi har idag igen, tackar för det!
Var grillpremiär igår på kungsholmen hos westin/honkala. Åhgud va gott, roligt och mysigt det var!


La familia!

Nu ska jag göra iordning frukost på balkongen och fortsättta med min bok!

Arriverderci

Lite egentid

Dagen har varit ganska så bra. Startade med en supergod latte på kontoret följt av ett möte. Vi satt och diskuterade och antecknade som bara den! Inför ett Bonaqua event som är i helgen, kommer bli kul.
Min karl har inte kommit hem ännu, han är och äter lite middag på stan. Så jag har haft lite egentid, tog en lång härlig dusch, målat naglarna. Hällt upp ett glas vin och tittat på teve. Nu ska jag smälla ihop en tonfiskomelett! Får passa på när man är själv och kan äta precis vaaaa man vill. Lite senare blir det Greys anatomy med popcorn till!

Heavenly.

RSS 2.0