Poff, försvinn

Åhgudars att den här huvudvärken aldrig ska försvinna. Blir en kväll av lugnaste sort vill jag lova, hela dagen har varit i den stilen och så ska det också förbli. Linda kom förbi så vi har haft en underbart lugn härlig dag. Vi har legat i soffan och varit väldigt nostalgiska, tittat på skönheten och odjuret, fantastisk film! Även tittat på gamla bilder, åh va vi har skrattat. Inte många knop idag med andra ord. Imorgon däremot är det dax att tagga till då det är jobb på g. Imorgon är det kvälls/nattjobb så vi får vara pigga och utvilade så vi sjuklingar orkar me, sen på torsdag är det jobb också så det blir inte allt för hård härva imorgon. Förhoppningsvis.

Har även börjat fundera på vilken mobil det ska bli nu nästa gång. Ja har nästan bestämt mig. Kan säkert ändra mig en sisådär hundra gånger till men jag tror nog att jag kommer bli nöjd. Gillade ju verkligen den förra nokian jag hade så det kommer bli en till, inte likadan, för hur kul hade det varit men en nokia ska det vara iallafall. Är det för att jag är finne tro? Måsåhända. Låt det ske, och gud sa varde ljus. Ja.

Fy vilken ointressant skriveri det blev idag men jag går på lågenergi just nu för att ta mig igenom kvällen. Nu är det väl dax att ta tag i matlagningen innan soffan blir alldeles för lockande.


Så skönt med sommar..

Seg

Idag är jag allt seg, har fortfarande knappt kommit längre än till soffan. Dit jag förflyttade mig för ca en timme sen, har jätte huvudvärk och känner mig febrig. Försökte lägga in bilder från kameran men jag fattar inte, orkar inte heller för den delen. Kan inte alla datorer vara likadana? Hade varit tusen gånger enklare.. Nåväl, nu ska jag göra iordning lite te och sen gå och sova en stund till och hoppas jag vaknar piggare

Hundbajs

Ungefär lika seg som vanligt, datorn hemma har havererat därför detta dåliga uppdaterandet.
Men här är det dock lika härligt som vanligt, Stockholm är underbart vackert med snön och vi jobbar på och festar på helgerna med massa annat mysinslag. Denna helgen är den såkallade HÄRVAHELGEN. Det innebär att vi ska ut och äta (alla fina tjejerna) sen ska vi möta upp JJ o company för att hälla i oss alkohol, dansa hulahula på borden, vingla hem och somna i en storfetHÖG tänker ja. Skoj ska det bli!
Men vet ni? Vilken dag vi haft idag jag och den andra delen av HonkaPonkaSisters (linda då vill säga) vi kommer u till bilen imorse, ska bege oss mot slakthusområdet,ja ni läste rätt, inte för att slakta något utan det är där kyllagret ligger där vi hämtar all cocacola light. Så, iallafall vi studsar glada ut till bilen och när ja ska öppna dörren ser ja något konstigt.. Skit på handtaget? Njaa vi tänkte nog att det var nån form av lera eller liknande. Samma sak på lindas sida, tittar sen rutan och ser att även den är täckt av något äckligt. Jo, HUNDBAJS är insmörjd på hela bilen, så fruktansvärt äckligt. För det första undrar man ju vem fan som gör något sånt? Och för det andra, vem förvarar hundbajs hemma? Har man det på lager. Ah vi fattade ingenting när vi dessutom ser att två av däcken är uppskurna. Galet galet galet. Vi blir alldeles förtvivlade och ringer chefen och berättar hur det står till.
Det slutade med att vi fick hälla varmvattnet på hundbajset så det försvann, vilket jävla fredagsnöje säger ja.
Bärgningsbilen kom och hämtade bilen iallafall. Fredag fredag du ljuva fredag haha efter incidenten va skitskämten skarpa.
Nu har jag varit så ljuv att jag städat hela köket här på studentbacken 34. Puuuh. Om ett tag ska jag hem till Ivar och vi ska svira om.
Ha en toppen helg!
Kram j-bird

linda honkala

linda till sin fina goa mamma "mamma du är så jävla intensiv, som en jävla intensivkurs"

haha ja avlider linda är i sitt esse idag. det är hon ta mig fan alltid när hon är bakfull, det är just det hon är idag. bakfull. vi har skrattat. som vanligt då med andra ord. idag har jag varit överallt skulle man kunna säga. ja startade i gislaved, åkte till borås, göteborg, mölnlycke, borås igen, hökerum och nu landade vi precis i jönnet. helskottans va jag har varit effektiv och klockan e inte ens fyra. det ni.
nu har jag tryckt i mig käk och även lite glass, sitter nu utslagen i soffan och vilar och helt enkelt njuter av tillvaron. njuter. njuter. njuter.


fina lila gose tilda=)


ikväll blir det galej


Passion for fashion goes borås

Jahappja i söndagsnatt 03.20 ringde väckarklockan och det var dax för mig och syster honkaponka att dra mot södrare breddgrader, vi drog på mjukisbyxorna och tog lilla minicoopern till borås! För att där byta om och köra vidare till götet. Jobbade på under dagen och stendeckade när vi kom hem till jani i borås, här vi nu bosatt oss under veckan. Igår sov jag hos kia & böna, lilla nowa är ju så jäkla mysig. Blir galet babysjuk av att umgås med henne, men det här med kids får vänta för min del! Jag håller mig till Nowa & Tilda sålänge!
Jag hoppas på att jag kan åka till min kära syster Milla på lördag och ha myspys med dom.
Det var ju halloween galej förra helgen också, det var jätteroligt. I fredags var det middag på ett supermysigt ställe i gamla stan. Kvällen slutade med en studentfest som vi knöckade in oss på? Haha ja säger bara aldrig mer studentfest. Det var fulla ungdomar, rök och sprit på golven. Sjukt nasty. Innan den festen hann vi iallafall med en irländskpub som hade två killar som satt och spelade lite. Sjukt trevligt. Jag och Honka intog dansgolvet och shakade loss som aldrig förr. Grabbarna drack bärs och njöt. Jag började önska lite låtar, arvingarna ville jag höra. Sångaren tittade på mig med en underlig blick och sa att det kunde han inte spela. Nehe tänkte jag,  sadlade om och önskade Whiskey in the jar med Metallica. Den kunde han. Så vi lekte rockstars på dansgolvet en stund.

Galen kväll var det iallafall och jag va långtifrån nykter när jag vaknade upp på lördagen. Men det var väl tur att det var halloween på lördagen iallafall så man kunde klä ut sig lite! Vi började hos john där vi drack lite drinkar, dansade loss i sofforna och målade om sjömannen till bluemangroup. Galet bra. Galet bra.  Ja sen drog vi på fest och slutade på pure där vi inte var speciellt länge utan svirade vidare till grand. Mycket bra kväll blev det iallafall men ganska tidig hemgång.

Nu sitter jag hos min kära storebror och väntar på att maten ska bli klar. SÅ. Pli på dom ska man ha! Snart helg och det ska bli förjävka skönt.

Lite bilder

Jag och Mr sea som sedan svirade om o blev bluemangroup



Mina favorittjejer super woman & alice in wonderland & jag (sailor moon)


Jag & Johnjävel på irländska puben



Ha en bra kväll =)

RSS 2.0