Back in town

Julen är över och jag är tillbaka i huvudstaden! Haft en alldles underbar jul hemma med familjen och massa masssa mys varje dag. Skönt att komma hem och bli ompysslad då och då. Fått massa fina julklappar och god mat! Nu är det dock ganska skönt att vara tillbaka. Har lite lediga dagar nu innan jag börjar jobba på måndag. Idag är en riktigt pjamas-städdag! Skrubbat och tvättat och donat hela förmiddagen och snart kommer linda o mickan hit för en kaffe innan dom ska upp till sälen för att fira in det nya året! Efter det ska jag till affären och sen ut och gå en långpromenad i snön. Pulsa runt och kasta snöbollar på folket jag möter, "Jag hälsar dig". LJUVLIGT!

Nu ska jag fixa ja kaffe till damerna

Systeryster

Ska mysa med storasyster och Tilda nu snart <3

Godkväll!

Har nu gosat upp mig i soffan hos mamma i svenljunga. Har idag fått en hel del gjort, sov hos jani igår så där vaknade jag upp, drog på mig julkjolen och körde till farmor i Gislaved. Guuuuuud va jag tycker det är härligt att köra bil, helt underbart! Lyssnade på bra musik och sjöng högt och glatt hela vägen. Väl hos farmor fick jag massa mat, kaffe och fika. Hon göder mig väl måste jag säga. Vi pratade, skrattade, tittade på foton och massa annat mys! Sen gick vi vidare till min faster som bor på samma gata, drack lite kaffe där och pratade massor. Där va även mina två kusiner plus kusinbarn. Mysmysmys!
Påvägen hem stannade jag i Tranemo hos erik, drack blåbärsglögg, slog in julklappar och tittade på teve! Himla massa julaktiviteter, helt fantastiskt! Jag fick även med mig en julklapp, tack igen=) Supergulligt!

Nu sitter jag alltså här och är fruktansvärt nöjd. Det går bra nu! Oohja.

Imorgon börjar mamma och janis semester, det ska bli skönt. Umgås, mysa! Vi startar mammas ledighet med ett besök hos min fina storasyster Milla och hennes familj! Som jag längtat!! Ska bli så härligt att kramas med min lilla Tilda.

Ska kika lite på tv innan jag somnar!

Godnatt

från stockholm till borås

Efter några timmars bilåkande är jag nu hemma hos mamma! Skönt!


Nu ska här firas jul!

Viktor&Rolf

Igår mötte jag och linda upp kusin Carolina som va i sthlm över dagen med klassen. Va underbart att se henne igen! Efter en heldag på stan var det dax att säga hejdå, vilket inte är min starka sida, inte linas heller. Tårarna var framme och jag ville inte släppa henne. Inte när jag vet att det är så långt till jag får träffa henne nästa gång, vi ska åka upp till haparanda i sommar när hon tar studenten. Min lilla lina har blivit så stor!

Iallafall, när vi var inne på Åhlens gick vi in i doftrummet och jag föll pladask för Viktor&Rolfs Flowerbomb. Mm! Hur go som helst, det hade också varit en perfekt julklapp! Till mig själv blir det dock en annan julklapp i år, en mobiltelefon. Det behövs verkligen. Så parfymen får vänta. Too bad den är heeelt lovely!


Torsdag idag, det blir jobb i helgen så idag får man passa på att njuta. Jag tänkte boka tid till läkare eftersom domningarna och kroppen inte riktigt är med nu igen.
Idag skulle jag träffat Yasmine! Gose Yasse som jag inte träffat sen i somras. Nu är det värsta snökaos och bombare på tunnelbanan så vi sköt upp det till mellandagarna istället! Det blir uuuunderbart att träffa henne igen=) Något att se fram emot!

Nu ska jag hänga upp lite tvätt!

Kram

All the same..

Är det såhär det ska vara? Händelser förändrar en som person, man utvecklas och förändras hela tiden. Jag har alltid haft lätt att lita på folk, lite blåögd skulle man kunna tro. Det har alltid varit väldigt lätt att lura mig. Vill alltid gärna tro det bästa om folk. Sen händer något, någon man litar på gör något så att inte bara det förtroendet spräcks utan att man (ja jag kan lika gärna skriva jag, eftersom det är så jag menar) allting blir förändrat. Jag, jag litade på en person, kände att den här människan aldrig skulle göra något för att skada mig, eller såra mig. Det var jag helt säker på. Vad händer? Personen är inte alls den jag trodde han var. Min värld vändes upp och ner. Efter ett tag blir det lättare, tiden läker alla sår? Ja, mer eller mindre så gör den ju det. Med lite hjälp av fina underbara vänner och familj så blir det lättare. Under den här perioden tappade jag aldrig tron om riktig kärlek. Om jag är hundra procent ärlig, måste det ju finnas flera som är det. Sen finns det alltid personer som inte tänker såhär, utan att majoriteten av alla ljuger och sviker sin partner.

Det jag har märkt nu, är att detta skadade inte bara vårt förhållande. Jag har blivit så osäker, svårt att lita på folk. Visst att det tar tid att bygga upp ett förtroende, vilket är plus för min del tror jag. Eftersom jag alltid förut trott på allt folk säger. Det är så jävla lätt att bli lurad. Sårad. Nu är det väl bra att jag är mer uppmärksam och inte sätter mig i sådana situationer. Samtidigt är det ju så att om man inte testar, vågar, ger av sig själv. Då får man ju aldrig någonting tillbaka.
Ska man kunna ta lögner? Acceptera det och fortsätta eller ska man gå vidare ensam? Den enda man egentligen kan lita på till hundra procent, är sig själv. Tragiskt.

Trötter

Precis varit hemma och hämtat lite kläder och annat som man behöver. Är så himla trött, verkligen. Har känt mig småsjuk och hängig i flera veckor nu. Ska gosa ner mig i soffan med ett tjockt täcke, te och titta på skönheten och odjuret

Frukost delux

Var ju som tidigare nämnt på stan med storebror kent igår det var jättemysigt, han gav mig en rundtur på Pontus där han jobbar, jag fick ett glas vin i baren medan han svirade om från kostymen till sina egna kläder. Vi strosade till Riche där vi käkade, drack kaffe, pratade och skrattade. Som alltid när man träffar honom! Skratt blir det cirka 90% av tiden. Resten av kvällen med lugn med desperate och bartenderskolan.
Imorse kom Mickan förbi, vi åt lyx frukost med färska frallor och omelett med champinjoner! Mm, nu tänkte jag hoppa i varmaste kläderna jag kan hitta och gå en promenad!
KRAM!

Big brother

Lugn och skön dag har det varit, känns som klockan är kväll det beror väl på mörkret? Probably. Att man aldrig vänjer sig vid det. Blir ju trött klockan 3!
Nu ska jag bege mig mot stan, om en timma ska jag möta upp storebror kent och innan det ska jag försöka hitta en mössa... Wish me luck!
Jag & Kent för några år sen (2-3 tror ja)
ADIOS

Perfekt..

Nu vankas juletider, jag har aldrig tidigare haft sån julkänsla som jag har denna julen. Det har aldrig riktigt varit en favorithögtid hos mig sen pappa dog, det har känts olustigt och känslan har aldrig riktigt infunnit sig som den gjorde när han var med. Det är väl så med alla högtider för den delen, men jag har kommit underfund med att jag inte kan sluta leva och njuta. Så med en annan syn på saker och ting tycker jag nu att julen är väldigt väldigt mysig. Varken jag eller mina närmaste vänner här uppe kommer fira jul här i Stockholm, därför har jag och Linda styrt upp ett litet event som vi kallar "Lilla Julafton" på lördag kommer vi. cirka 10-12 vänner fira in julen, vi ska pynta om hela lägenheten till ett julparadis med mistel, julbelysning och allt som hör till. Det ska bakas pepparkakshus, lussebullar, det ska ätas julmat och spelas spel, givetvis massa glögg! MYSMYSMYS. Planeringen är i fullgång och det ska bli superkul!
Linda har gått och blivit sjuk nu, så vi skjuter upp våran date som vi skulle haft idag till imorgon istället. Så dagen blir lugn för mig, ska till stan en sväng och se om jag kan hitta någon mössa. Hur svårt ska det vara? Haha det blir tredje gången jag ger mig ut i jakten på mössan nu. Idag ska jag hitta den! Jag får ju öroninflammation jättelätt så jag måste verkligen hitta en nu.
På tal om den perfekta, den här väskan är uuuuunderbar! Det allra bästa är att jag hittat en liknande på Monroe, mycket billigare. Det är tamejtusan den perfekta julklappen!

Purjolök gör det

Helgen har varit fylld av jobb, utomhus dessutom och gissa om jag frös. Trots mina 4 par byxor, 3 tröjor, 3 par strumpor frös jag. Dålig blodcirkulation grundar jag det på. Nu sitter jag och lyssnar på 90-tals hits, tycker det är sjukt härligt med lite nostalgi. Som ni förstår var det alltså en lugn helg för mig. Blev ett par drinkar och glas vin i fredags, det skulle ju va en fika med Tim som slutade med vin istället och även linda o micke anslöt sig.
Idag har jag och linda varit lediga, precis just exakt det jag och min onda hals va i behov av. en ledig dag! vi har spenderat den med lite fönster shopping, en o annan fika. När jag sen åkte tillbaka så såg jag hur purjolöken stack upp ur påsen (hade varit o handlat) ja då kände jag mig så satans vuxen. Va då tvungen att springa in i närmaste kiosk och köpa mig en klubba. SÅ JA!!!
Nu kaffe, tjingelingers

RSS 2.0