no more tears..

Nu är det gjort. Klart. Finito. Jag packade bilen full med grejer och körde dom 40 milen hem. Fruktansvärt jobbig resa. Folk som körde förbi måste ju trott att jag är lite av en instabil tjej. Satt och stortjöt doom två första timmarna. Grät och grät. Tills jag hade så ont i bihålorna att jag var tvungen att sluta gråta.
Det första jag gjorde var att dra på gummistövlarna och bege mig mot göteborg, till kia och böna. Här hittade jag också minna pontus och jani. Självklart lilla Nowa, söta babyn! Hade aldrig klarat att ta mig igenom det här utan min härliga underbara familj. Älskar er så mycket, ni är guld.

Nu är det dax att lämna all skit bakom, och se framåt.
Vi ska börja med ett besök på liseberg!

Hej så länge!

Ey hey

Dagen blev inte som planerat, det blev tvätt för mig hela dagen. Får hälsa på systeryster en annan dag snart istället. Varit ute med emilsson, powerwalkat. Startat min bli fit inför sommaren 2011 träning. Heja heja

Men nu måste jag börja packa min stora feta väska jag har här hos storebror för att flytta mig till mamma, där ja från och med nu kommer bo. Tillfälligt. Får se hur länge vi står ut..
Haha

Ska lyssna på galet hög musik, köpa en kaffe och bege mig mot gislaved för att plocka upp mammsen!


HEJ

Klockan är inte ens tolv och jag har redan hunnit med både det ena och det andra. Varit ute med hunden, påbörjat tvätten, plattat skatboet. Ja, mitt hår är inte av denna värld när det är nyduschat. Det är väldigt stort och lockigt. Bästa sätt att få ordning på det är att använda bra produkter, ja älskar shampoot och balsamet från Paul Mitchell. Håret blir jättehärligt och lent. Eftersom plattången är en pryl som används flitigt hos mig är det ju super viktigt att ha värmeskydd, de ja köpte sist va från Maria Nila tycker det funkar jättebra. Minus är att det blir så mycket vid varje sprut att hela ryggen lätt får en dusch.



Idag hade jag tänkt hälsa på min storasyster milla, mattias och deras lilla prinsessa Tilda.

Jag lovar att det ska bli mer bilder och kul.
När jag hämtat kameran i sthlm. När ja nu ska åka dit. Blir nog i veckan!


power walk

Vart på en grymt härlig power walk med larsson ikväll. Färden gick från henne till jani där det bjöds på glass med frukter mums. Det var la vi värda efter den promenaden! Det är verkligen rätt tid för mig att ta tag i träningen nu, bli riktigt fit inför sommaren 2011, (2010 e för sent)
Kroppen ska va fit som fan tänker jag.

Ja, idag mår jag riktigt bra. Av lite olika anledningar. Det här kommer bli bra, jag klarar mig. Idioter springer man på och det är väl bara så livet är. Det känns iallafall otroligt skönt att komma hem nu. Sen får vi se vart det bär av. Livet har massa fint att erbjuda! Jag trodde jag var hemma i sthlm, det var jag nog. Men nu kan jag inte stanna kvar där, nej nej nej.

Nu ska jag och storebror äta mackor :)

CIAO

Home sweet home

Nu är det bestämt.
Jag ska ta en tripp till huvudstaden och hämta mina saker, dax att flytta hem.
Känns verkligen som det rätta att göra just nu. Känns faktiskt jävligt bra.


I goda vänners lag

Då har vi hunnit fram till helgens sista dag. Det är en riktigt soffhängardag och jag har redan hunnit med att hämta Nelly, hämtat mat till halva familjen stöt som sov här hos Jani inatt, halvsovit till Bethoven 2, filmen ni vet. Nu har jag precis gjort mig halvredo inför dagen. Det vankas fika nere på viskan med goda vänner, systerbror häng, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda för vackert. Haha. Lite äventyr ska det allt bli iallafall.

Vet ni vilken världens snabbaste byxa är?
-jjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnssssssssssssssssssssssssssss

Nu måste ja slänga på mig snabb brallorna och dra

Trött och ganska deppig

Nu har jag ofrivilligt hamnat i ett stadie i livet då jag känner mig jävligt förvirrad. Jag vet inte vad jag vill, vad jag ska ta mig till. Inte en susning. Som person är jag den som brukar hålla koll, planera och veta vad som ska ske. Nu, just nu vet jag inte någonting om framtiden. Det är väldigt påfrestande och psykiskt tröttsamt. Plus allt som hänt som nu fått mig hamna i denna sits ja nu sitter i. Det tär på kroppen och psyket. Jag är stark. Jag klarar mig igenom det här men det är fanimig inte lätt alla gånger det måste jag säga.
Vad ska jag göra?
Man blir sviken i livet, det blir man. Ibland kan det till och med vara av dom man håller närmast. Även om man aldrig skulle tro det. Nu har jag blivit rejält sviken. Och det gör ont. Jävligt ont..
Lördag natt, nu vill jag inte att ni ska tro att detta är nån sorts fylleinlägg för så är verkligen inte fallet. Jag har inte druckit en droppe alkohol idag. Två klunkar cider.

Ska bädda ner mig med Emilio nu och dra täcket långt över huvudet



Lovely lördag

Hellooou!

Lovely lördag idag. Big bro Ia väckte mig sjukt tidigt idag fattade ingenting. Det skulle handlas frukost mm. Och eftersom han drack både en och fler öl igår så fick jag agera driver till affären.
Nu har vi hunnit handla, äta frukost och tittat på film.
Om en stund ska vi bege oss mot mosters stuga och hämta hans bil. Jag behåller mammas så jag kan ta mig runt här haha man blir ganska fast utan bil här och det går ju icke för sig.

Det var super trevligt igår hos nelly. Sofia va där också vi hade riktigt härligt tjejmys med god mat och skitsnack hela kvällen lång.

Idag vankas det grillning för andra gången denna helgen, man får passa på! Det blir även kubb och annat galej med goda vänner!

I will be OK..



ja lever

Jodå jag lever, flyttat mig från göteborg till borås. Nu befinner jag mig dock i uhamn hos nelly. Det vankas grillning här. Mysigt! Så skönt att kramas med min käraste vovve. Han är den enda man kan lita på (förutom sig själv) Herregud. Jag ska inte gråta ut här inte. Bekymmer har vi väl allihopa. Men nu är det dax att se framåt och vara positiv. Det går fler tåg och livet är bannemig finfint. Det finns dom som har det betydligt värre. Så ja ska inte gräva ner mig allt för mycket!

Jag tänkte iallafall bara slänga in ett inlägg om att allt e ok

Snart återkommer jag med ny energi och roligare skriverier!

/j

oh how it hurts..

Just nu,,just idag är det inte roligt att vara jag.. fan va det ska göra ont...it hurts

Liten update

Efter lite tråkigheter hemma i stockholmo packade jag största väskan jag kunde hitta och satte mig på planet till göteborg. Där jag alltså nu befinner mig! Känns skönt att umgås med människor man känner sig älskad av.

Därför kan det hända att det blir dålig update. Ska försöka hinna med det så mycket jag kan ändå

Nu ska jag kia o böna se snabba cash!


Ta hand om er allihopa, ja ska försöka reparera mitt brustna hjärta!

sunny sunday

Hallo!
Nej, idag är ingen sunny sunday men det är faktiskt väldigt skönt och behagligt ute. Den här värmen som har varit nu är inte så himla lattjo känner jag. Möjligtvis om man ligger och pressar på stranden vid vatten. Då kan det va härligt. Men annars har jag ganska lätt för att bli lite kinkig, grinig om jag inte får tillräckligt med vatten och mat. Har lite svårt för det med mat när det är varmt ute. Men vafan, det är bara och tugga och va glad. Aoow.

Nu vill jag ge dom största bästa gratulationerna till Yasmine som fyller 18 år idag. GRATTIS!!!!!!!!!!! :)

Jag älskar födelsedagar, jag blir så exalterad. Och snart fyller jag själv år JIPPIEEE! Det är lite av en annan hobby jag har, födelsedagar!

Gårkvällen spenderades i härligt sällskap av kusin linda, hennes mamma och styvpappa. Vi började med lite rose på innergården, riktigt mys. Sen knallade vi till Döden i grytan där jag åt den godaste pastan jag någonsin smakat. På allvar. Det var sjukt gott. Dit måste man gå och äta om man befinner sig i huvudstaden! 5 av 5 toasters! Efter middagen var vi såå mätta och lite sega så gick tillbaka till innergården för espresso, jag och honka funderade på utgång men slopade dom planerna och la oss skavfötters i soffan och tittade lite på teve innan vi slockna. Som små lamm låg vi där och sussade.

Nu är jag hemkommen till min egen lya, har badat. Jag äääälskar badkar. Skrubbat benen med Loreal Exfoliating body scrub. Det är en riktigt bra body scrub, den river härligt utan att det blir för mycket. Lukten kunde vart lite roligare men det spelar inte så stor roll. Nu har jag även smörjt in mig i min favorit Body butter all time, nämligen The Body Shops Strawberry body butter. Den är gudomlig!

Nu tänkte jag fixa iordning en kopp blask kaffe och bläddra i en tidning

Take care!

/j-bird, flying high

hello där ute

Då var det dax för en uppdatering. Nu var det ju skamligt längesen jag gav nån update här. Jag får helt enkelt skylla på internet- samt tidsbrist. Av den anledningen har det inte blivit något bloggande. Men nu är jag alltså igång igen och ska göra allt för att skärpa till mig.

Vad har då hänt? Jo det är faktiskt en himla massa saker som händer och sker. Jag har varit på lite semester i Borås. Har flängt runt en hel del mellan vänner och släkt och har haft det fantastiskt roligt och härligt. Skönt att komma ifrån storstadsbullret emellanåt. Men nu känns det faktiskt skönt att vara tillbaka i verkligeheten och det lilla hemmet jag lever i.

Dagen har jag spenderat med min storebror kent, som jag kommer att se betydligt mer av från och med september. Det kommer bli galet roligt. Han är en av dom roligaste människorna jag vet. Så det blir kanon med brorsan i närheten! Vi har druckit kaffe vid vattnet, promenerat runt i stan och pratat om allt som hänt sen sist vi sågs vilket var evigheter sen. Så det var super mysigt! Ser fram emot mer tid med honom framöver!

Nu ska jag faktiskt hoppa ner i badet och skrubba spirorna för snart ska jag bege mig till lindur honkala.

Hörs imorgon!


RSS 2.0