PRETTY BABY

Jag fullkomligt älskar mitt läppstift från Make up store i färgen Pretty Baby! Oh det är en underbar rosa färg, riktigt pretty!

:)

haha

Det är inte bara jag som är trött idag, flosklerna har haglat in under dagen och vi har skrattat. Jävlar va vi har skrattat.. Blev lite charader efter lunchen, det är ju fruktansvärt roligt.

Imorgon ska jag fasen ut och springa innan jobbet!

It´s a shame..

Måndag morgon och energin är inte på topp. Fortfarande seg efter helgens bravader. Skrattat så hårt åt mina sjukt roliga arbetskollegor som också var ute och svirade i helgen, dom har lyckats sno en spritflaska, tagit av byxorna, samt walk of shame. Haha!
Roligare får man leta efter

Idag har mamma kommit hem också, så ikväll blir det la fångarna på fortet! Finfint


Glass i stora lass

Åh gudars va jag hade roligt igår kväll. Det var verkligen topp tio klass på den kvällen det måste jag säga.
Startade dagen med en tur till borås med Daniel, alltid lika trevligt att umgås med honom och nu var det allt för längesen, igen. Skärpning på det!
Inför kvällen var allting väldigt oklart och jag åkte in till stan för att sedan vända och åka till svenljunga igen. Hade lite saker att ta tag i.
Det blev iallafall en rolig kväll, med massa sång och dans och en hel del alkoholhaltiga drycker. Jag vinglade hem, vaknade med klackarna på och en fantaflaska i handen

Nu ska jag möta upp fröken denise för en liten kaffe på stan!

Tjingeling

Handy man sökes

Ber om ursäkt för det dåligt uppdaterandet. Internet har havrerat hemma och på jobbet under rasten har jag ingen jättelust att hänga vid datorn, eftersom jag sitter framför den hela dagen.
Nu tog jag mig en minut att berätta detta. Jag ska allt se till att få hem en karl under helgen som kan fixa det åt mig.

Imorgon kommer en bättre uppdate, ska verkligen försöka fixa en handy man

KRAM!

Från Stockholm till Svenljunga

Nu var mjölken inhandlad så jag är inne på min andra kopp kaffe för dagen.

Det är så många som frågar varför jag flyttade hem igen. Det gick väldigt väldigt fort alltihopa, för två månader sen skulle jag svarat att jag absolut inte tänker flytta tillbaka. Det var inget jag trodde att jag skulle göra heller. Trivdes jättebra i Stockholm, det är ju en jätte fin och rolig stad. Alla olika sorters människor, det är mer puls och händelserikt men framför allt tycker jag att folk är betydligt mer ambitiösa, nu menar jag inte att det inte finns ambitiösa människor här, för det är klart att det finns. Men ändå inte riktigt på samma sätt. Här kan man knappt gå utanför dörren innan man hör något om någon, eller om sig själv, saker som inte alls stämmer. Av någon anledning vrids sanningen runt någonstans påvägen.

Det som gjorde att jag lämnade sthlm var att jag inte hade något val, nu är det väl inte riktigt helt sant för ett val har man ju alltid. Men för att skydda mig själv, för att klara mig igenom det som hände. Då var jag tvungen att åka därifrån. För mig är Stockholm alldeles för mycket Sebastian. Och eftersom vi gått skilda vägar så kände jag att just nu, kan jag inte vara kvar.

Nu är jag alltså mitt uppe i att skapa mig en vardag, ett hem här. Det är inte det lättaste har jag märkt. Jag bor ju hemma hos min mamma. Tillfälligt. (Viktigt att tillägga) Jag är jätteglad att jag har mamma som har hjälpt mig så otroligt mycket sen jag kom tillbaka. Mina fina vänner också såklart! Ett namn på tre personer, Sandra! Smidigt det där med att ha tre vänner med samma namn. Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Och nu tänker jag lägga ner allt på det här. Se till att göra så bra ifrån mig som jag bara kan.

I Svenljunga har jag väl inga planer på att stanna kvar i. Det är bara en tillfällig lösning, vad som händer sen återstår att se.

Jag saknar Stockholm jättemycket, och tror säkert att jag någongång kommer tillbaka dit.

Hela världen finns därute, dax att se va den har att erbjuda




Söndag 22/8

Söndag och jag är fruktansvärt less på att jag inte har någon bil. Har blivit musikgalen. Så jag sitter och lyssnar på musik och ska bara ta det lugnt nu min sista ledig dag, imorgon börjar jobbet! Det ska bli jätteroligt! ¨
Insåg nu att det inte finns någon frukost, så det är väl dax att traska ner till ica

Hejsvej!


Namngivningsfest

Hejsan!

Idag har jag varit på namngivningsfest hos min finafina storasyster med familj. Vi firade lilla Tilda! Det är absolut världens sötaste lilla tjej. Gosebebis! Det blev massa god mat och fika med tusen olika kakor och bullar, såpass att jag nu inte kommer upp från soffan. Proppmätt och supertrött!
Åååh jag är så glad i lilla Tilda, och mina fina syskon! (Joakim inräknad givetvis) Är så himla glad att jag har så fin familj!

Nu har det hunnit bli lördag kväll och jag är riktigt trött, haft en underbar helg! Igår var det väldigt lugnt med pizza och massa massa godis och soffhäng framför en film. Sen hanns det även med lite musiklyssnande, jag är tydligen för ung för en del låtar som jag absolut inte kände igen! Innan det var sovdax.
Fick frukosten fixad, så borde man ha det varje dag, haha! Åååh så mysigt!


VÄRLDENS FINASTE SYSTER OCH UNDERBARA TILDA!


Nu ska jag lyssna på lite musik och dricka en kopp te

Go ahead and say goodbye, i´ll be allright

Jag läste precis ett mail jag fått, som fick mig helt ur balans..

Just wanna say, I got you.


Glasssssss

Nu är jag klar med alla "måste fixas idag" sysslor,
så jag tänkte köpa glass och trycka i mig den samtidigt som jag tittar på Beverly hills, Goodygood.

Såhär ser jag ut idag
Klännning och skor från h&m och skjortan från g-star


So girl if you want to we can runaway

"Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work"


Yesss, Vouti sitter med en kanna kaffe och lyssnar på Darin. Ååh jag tycker verkligen han är bra. Min favoritlåt är definitivt Runaway. Så himla mysig text. Jag skulle ju bojkotta kärlek och allt som har med den att göra. Men DAMN IT jag är Kär i Kärlek. Det går helt enkelt inte. Hur mycket jag än försöker intala mig själv att alla killar är assholes, så är det ju faktiskt inte så. Hoppas jag, haha.

Jag vill ha det som på film. Twilight. Nu vill jag inte dejta en vampyr, inte riktigt så jag menade. Men kemin mellan dom två. Gaaaaahaaaa. Så vill jag ha det. Jag vill ha en kille som avgudar mig, tar hand om mig, och tycker om mig. Gör små söta saker, typ lämnar små lappar i fickan och sånt där fint.

Kaffekoppen är tom

 

LOVE kinke


Black, all black

Väskan mår bra! Åh så skönt, pulsen var högre än högst när hag trallade ner till tvättstugan

Nu har jag alltså tvättat klart, kikat igenom saker inför morgondagen då jag beger mig till göteborg, kommer tillbaka på fredag.
Mamma kommer strax hem, då ska vi ut och fixa med lite grejer som jag behöver till helgen och eftersom jag ska iväg imorgon är det skönt att ha det avklarat!

Svart är min färg idag. Ridbyxor från Zara, Skjorta från Burberry och Skorna från h&m



KAFFET ÄR SLUT OCH JAG BLR TOKIG måste handla!

Godmorgon!

Knallade upp ganska tidigt sprang ner till tvättstugan och tänkte att jag nu ska tvätta min väska. Jag kan inte påstå att jag är den som är försiktig med mina saker, utan lätt slänger runt på allt och lägger det på olämpliga ställen osv. Ja nu är det iallafall dax för den att bli tvättad. Nu är det bara det att jag blev lite nervös. Man kanske inte kann tvätta den i maskin? Körde jag på rätt program? Ska ja torktumla den eller hängtorka den? Åh, tvätt är ju absolut min sämsta sida. För ett tag sen färgade jag alla mina vita favorit t-shirtar och skjortor babyblåa. Jag tvättade allt ihop med ett par byxor. Blåa som va nya. Det skulle man tydligen inte göra.
Väskan tvättar jag iallafall ensam. Ska snart hämta den så hoppas innerligt att den mår bra. Är ju min absoluta favoritväska.

twilight mani

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag inte förstod denna Twilight hysterin som är. Kunde inte begripa, det tog mig flera gånger att se klart första filmen. Andra såg jag på bio. Den var okej, inte mycket mer.
Nu däremot har det hänt något. Jag har blivit tokig i twilight. Alldeles tokig. Såg första filmen häromdagen när jag låg i sängen och kurade. Sedan dess har jag blivit helt jävla spritt språngande galen. Det är det enda jag tänker på, det kommer upp i varenda konversation jag har. Herregud vad har hänt??


don´t stop never give up

Nej precis, just dom orden lever jag efter nu. Don´t stop never give up. Det är vissa gånger lättare sagt än gjort, men nu, nu tänker jag ge fan i alla andra och bara tänka på mig själv. That´s right, jag ska bli en e g o i s t . Eller nu kanske jag tog i en smula ändå jag är ju egentligen en snäll person, får dåligt samvete när jag tänker illa tankar om någon annan. Men nu, för första gången på länge tänker jag ge fan i alla andra och sätta mig själv först!

Nu fick vi besök här hemma så jag ska socialisera litegranna och sen ut och motionera!


dejtande

Jahapp jag och sandra larsson har haft en långdate skulle man kunna säga. Den startade igår med lite lunch och kanna latte på viskan, och den har fortsatt ända till idag! Det var den lugnare sortens dejtande på oss denna helg. Morötter och paprika och dipp, även lite chips och en stor påse karkki (godis dvs) och en jättebra film som kom på fyran igår kväll. Efter tolv tiden utökades sällskapet av moony sandra moberg, vi kurade ner oss alla tre i sängen och moony körde på sina frågelekar, "vilka länder ingår i europa?" andra frågan va "vilka länder ingår i sydafrika?" hahaha, jag antar att fröken blev tappad som liten. Någon annan förklaring kan jag icke finna.

Idag har vi hunnit med massa måste ja säga, vart i fritsla och tittat på när moon klippte gräset. Vart hos hennes föräldrar och hämtat en bil, jag har varit en sväng hos jani och hämtat hans bil. Jäkla massa hämtande. En fika på bakgården och nu vankas det matlagning. Potatismos!

Tjingeling

Maybe time, can Fill the empty heart inside

Lördag förmiddag,
Jag sitter hos min storebror och har precis pallrat mig upp för att byta om från pjamas och ett försök till att göra mig lite mänsklig nog att kunna visa mig utomhus jag vet inte riktigt hur det gick. Är fruktansvärt sliten. Not so rocky huu.
Aja, jag ska snart kila ner till stan och möta upp Larssa för den största latten jag kan hitta. Gärna en hink med latte. Sugrör så jag slipper köra ner hela skallen. Japp, en hink med latte ska det bli!


I spy a girl in a wiked world
Playing games with her body to forget about the hurt




paus

Ber om ursäkt för det jättedåliga uppdaterandet, men nu har jag ingen ork att skriva...
Nu kan saker och ting bara bli bättre

Kämpigt

Does it have to hurt so fucking bad?

Livet går vidare, men det gör fuktansvärt ont och jag blir väldigt ledsen när personer man vart nära och bryr sig om gör en så illa.. Varför?


aoootsch

Då börjar det bli kvällen och jag har hunnit med massor idag. Både roliga och mindre roliga saker. Packat upp alla kläder och saker, har ju dratt mig lite för och göra det. Allting blir mer på riktigt då. Nu är det iallafall klart. På gott och ont.
Har hunnit med en vända till tranemo med mamma, sen träffade jag min fina vän Mikkan. Satt och skrattade, tjatade och drack massa kaffe tills fiket stängde, och vi fick bege oss! Då hade vi suttit i två timmar haha va tiden flög iväg!
När jag kom hem slängde vi (jag och mamma) på oss träningsbyxorna och drog iväg på en Power walk. Det var härligt måste ja säga! Och nu sitter jag här, har duschat och väntar på att maten ska bli klar. Blir kyckling och broccoli muuummssssaaaaa.

En bild på mig och Mikkan från lördags


Magen kurrar!

Tjingeling

ohlovelyfriendsoverthere

Det var ju födelsedagsfirande i lördags
Här kommer en liten bild från firandet

 


Arvingarna

Ja, nu är naglarna i skick igen. Gud va det är härligt, jag bet ju ner dom till grunden i fredags när jag och sandrorna kollade på kärleksrullen. Vi var rätt frustrerade alla 3 och jag bet och bet fast jag visste att jag skulle få ångra det så hårt. Bitandet har ingen lag. Nu satte jag dock stopp och väx på dom och lackade dom med alla möjliga lack, underlack (från depend) ett oranget/aprikos jättesnyggt lack (Mavala) och därpå ett topplack (även det från depend)

Jag är ju inte den som dricker te speciellt ofta. Nej det har helt enkelt aldrig riktigt varit min grej det där med te. Är mer av en kafferickandemänniska. Men igår va jag så himla sugen på något varmt och inte kaffe. Te blev det. Åh himlans detta gudomligt goda te! Jag blev frälst skulle man kunna säga. Jag har tänkt på det här teet hela dagen och efter vi gjort klarar naglar och händerna så tog jag mig en kopp, en till och sen en till. Alltså tre koppar. Nu är jag så himla kissinödig att jag sitter och dansar i soffan, mamma stryker och vi kikar på Lotta på Liseberg.

Lyckan va enorm när dom börjar sjunga Arvingarnas underbara dänga Eloise. Mamma utbrister snabbt Kinke, det är ju din låt. Det har hon bannemig rätti. För det är verkligen min favoritlåt all time. Tårarna va nära när jag ser att tre karlar ställer sig upp, inte vilka som helst heller utan Casper, Kim och min favorit Lasseman! LASSE LASSE LASSE! Haha, galna fans står längst fram vid scenen på sigges loge och Lasseman står och flinar. Det var la tider det.




Nu ska jag kika vidare och ladda hårt inför morgondagens maraton vi ska ut på i ullasjös djupa skogar!



9 augusti

Då har jag hunnit med en vända till Göteborg för en arbetsintervju, det gick ju som hittat och det blir utbildning nästa torsdag. Känns jätteroligt och jag är laddad upp över öronen på att köra igång!
Hälsade snabbt på hos familjen lager/sjöberg påvägen dit, lilla Nowa låg och sov men min kråka låg i badkaret så henne fick jag mysa med! Hon är så fin lilla kråkan!

När jag kom hem hade mamma lagat god mat, och sen fick vi även besök av Ewa. Som skrattade konstant i cirka 5 min och trodde inte alls på att jag flyttat hit. Go hon är. Lite glad blev hon iallafall, och imorgon ska vi på en långpromenad uppe i skogarna hos henne! Det blir mysigt

Nu ska jag och mamma till ICA och sen ska vi fixa våra naglar!

we

Lördag lördag lööööööööördag! Ja, ifall någon missat detta så ville jag bara säga wee ljuva lördag. Underbart väder har vi fått idag, allt för att jag ska få ett bra firande av födelsedagen!

Igår hann jag ju inte riktigt med att blogga som jag tänkt. Packade upp bilen, pust suck och stön det var jobbigt. Kånkade på massa lådor o allt. När väl det var klart lämnade jag tillbaka en dvd (det veeeeet duuuu) spelare som jag lånat av mister lidh. Jag har visst råkat slarva bort min egen. Efter det blev det att köra till borås, plocka upp storebror och åka till stan för att äta supergod mat, det blev tapas på Babbel. Muuuums va gott det var! Det var min födelsedagspresent, jag fick välja på en middag eller kläder. Middag var ju mycket mysigare och det var verkligen huuuur gott som helst!
Efter middagen begav jag mig hemåt och packade upp och grejade lite. Blev dock inte långvarig, att ligga ensam och glo i lägenheten var inte lockande så jag åkte in till borås igen, till larsson där även moberg häckade. Vi tittade på en rutten kärleksfilm och beklagade oss över allt hångel, kram och mys det var i filmen. Film säger jag bara, så är det fan inte på riktigt. Hatar kärlek, hatar män, åh va jag e bitter.

Vi klev iallafall upp i ottan och gick en runda med hunden, sen en sväng på stan och nu laddar vi.
Vi laddar inför firandet av min födelsedag! Alla dagar borde vara min födelsedag..

Aoo nu ska ja duscha, fila naglarna och ge mig på ett försök till att bli en läääääcker daaaaaom

haha

Tjingeling

packa hit packa dit

Nu har det faktiskt gått en hel vecka sen jag flyttade hem, och jag har fortf inte packat ur bilen. Får aldrig tummen ur arslet. Så nu funderar jag över om det är så att jag tycker det är jobbigt, tycker jag det? Eller är jag bara riktigt lat. Helt ärligt nu så vet jag faktiskt inte. Klart jag e lite lat med tanke på att det är miljoner trappsteg, tunga lådor, och ingen hiss. Har försökt bära upp lite då och då. På en hel vecka har jag ändå inte presterat tillräckligt måste ja säga. Idag måste jag göra klart det eftersom jag och storebror ska byta bil. Fick låna hans när jag skulle till sthlm för den e ju mycket större.

Kanske dax att ta tag i´t nu då? Har bara ett mail att skicka först..


Bästa dagen fortsätter i borås

Nu ska jag bege mig mot stan för att möta upp mina fina vänner och njuta av kvällen med massa kaffe, kakor, bullar, ja ni förstår ;)


Klänning från Gina tricot , skjorta G-star och skor vagabond

Ser att jag verkligen måste göra något åt min utväxt också..

Blir ju inte spec bra på bild men jag ääääälskar verkligen läppstiftet! Kommer från Too Faced och färgen heter Cupcake!


5 Augusti - Bästa dagen

Nu har torsdagen äntligen kommit! När jag slog upp ögonen imorse kände jag mig genast ett år äldre, 22. Nu börjar jag närma mig en äkta ålder. Nästa år blir jag 23, då blir jag vuxen (i mina egna ögon blir man det vid 23års ålder) Då blir man mer tagen på allvar. Nu ska jag njuta av mitt sista år som liten, för sen är det dax att äntra vuxenvärlden och den ska jag ta mig an med riktigt engagemang!

Ja, förutom att jag är ett år äldre är det la som vanligt. Fan va tråkig jag är. Det är inte som vanligt, det är ju min födelsedag! Hipp hipp hurra.

Firandet av detta har jag redan börjat med så smått, igår till och med. Med massa god mat och blåbärspaj!

Alkohol förtäringen sparar jag dock till lördag. Då blir det shotts, sprit och cigg. Nej usch så jag säger. Men fira ska vi allt!

Gårdagens outfit





Byxor och skjorta från G-star och skorna från H&M



Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite


fel fel fel

Tänk att hela måndagen trodde jag att det var tisdag. På kvällen när jag sitter hos min kära storasyster säger hon att det är måndag. Herregud. Hela min vecka blev ju paj av det. Hur kunde jag missa va det var för dag? Jag som sett fram emot min födelsedag så himla länge nu va tvungen att vänta en hela dag till. Saaaaatana som vi säger på finska. Nu känns det ändå inte lika kul att fylla år så det kan fan lika gärna kvitta. Ska sova bort hela morgondagen. Det ni..

Annars då? Har varit hos mamma och käkat mat och massa blåbärspaj. Det var himla gott men fasen va trött jag e. Varit helt slut hela dagen! Sov nog för länge.. Kanske va nå konstigt i all choklad jag tryckte i mig igår?!

Neee va less jag e nu


Laser sören

Godförmiddag!

Har precis tryckt i mig frukost och är inne på andra koppen kaffe. Sov ovanligt länge idag. ELVA! Har vaknat runt nio ända sen jag flyttade..

Igår kväll tog jag datorn till sängen och låg och kollade på Wall-e tills jag somnade. Det är verkligen den söaste filmen. Ååh va jag grät, och grät. Jag blev kär i Wall-e.

Jaha då har det hunnit bli tisdag och på torsdag fyller jag år! Jag äääääälskar födelsedagar! Inte minst min egen. Jag kan fylla några gånger till sen tror jag att jag tänker stanna i ålder. Luuucka till.

Nu sen jag flyttade har jag ju inte varit här speciellet mycket. Mest sovit hos storebror och kusinerna i götet. Men nu har jag börjat irritera mig på att det inte finns några kanaler. 1,2,4 och 6an har hon mor min. Haha. Så nu är Xena krigarprinsessan på i bakgrunden. Jag klarar ju inte det programmet men det fick mig att tänka på anna som alltid skulle starta dagen med lite Xena, haha SÖTAN!

Så har ju Andreas kommit tillbaka, välkommen kära vän! Så nu kan jag tro att min linda svävar runt på moln och är världens lyckligaste. Hoppas ni får det bra nu! Och om ni åker mot Jkpg eller nåt så RING mig så styr vi upp nåt.

Idag ska jag hälsa på min fina fina fina storasyster och hennes familj! Lilla underbara Tilda! Jag tror till och med att Laser Sören är där, jättelängesen vi sågs så det hoppas ja att han är :)! Laser sören är Joakim, Kent och Kamillas halvbror på andra hållet. Vi är alltså inte syskon men jag räknar ändå honom som min lilla lillebror eftersom vi umgåtts mycket när vi var mindre. Han hängde ofta med min och min far utomlands, vi har haft mycker kul. I Danmark hoppade vi sönder en säng på hotellet, vi smög runt på alla vuxna när dom bodde i ett vitt hus, vi var i Spanien eller Grekland tror ja? När receptionisten tittar på Joakim och tror att han heter Sören, eller Sooooren som han uttalade det. (Det var tydigen så att herrn före oss hette det) Därför fick nu joakim smeknamnet sören. Det där med laser berodde på en pennjävel som han köpte som lyste blått när man tryckte på den. Det här tyckte lilla sören var skit kul så han gick runt med den förbannade pennan och lyste på allt och alla, pappa kallade då honom laser sören.
Sådär, nu vet nu historien bakom det!


MIN SUPERSÖTA SYSTERDOTTER TILDA :)


Nu ska jag sätta fart!


Lite hit och dit

Har nu sagt hejdå till minna och podompus. Avskyr avsked. Det är inte min starkaste sida. Så fort jag satte mig i bilen började underläppen darra och ögonen blev tårfyllda. Vet ju inte när jag får träffa dessa underbara människor igen, ganska snart hoppas jag.

Okej, då var det söndag och jag är rätt seg. Halva ansiktet har en tendens att domna bort, det har vart så sen igår och det är så himla otäckt. Jag sitter iallafall hemma. Ja, hemma. Känns konstigt att detta är hemma nu. Men javisst, det får duga. Ska man se det bra i det här är ju faktiskt det att jag får lagad mat, min tvätt blir tvättad och jag behöver inte städa speciellt mycket. Det är ju bra.

Igår var vi på liseberg och härjade. Blev inget åkande för min del, jag strosade med kia böna och baby nowa! Spelade lite, vann inget. Varken tur i spel eller kärlek. Aja. Jag är inte deppig för det..

Jag ska försöka packa upp lite nu..


RSS 2.0