upp och ner ner och upp

Kom hem från jobbet för en stund sen, och är riktigt seg idag. Trots min lediga dag igår, som verkligen va behövlig! Sov fram till 13.45. Herregud. Men det var skönt, gjorde inte mycket vettigt av min lediga dag ändä. Vilade, städade, tvättade, rensade avlopp mm. Uuuuscha! Skulle behöva hjälp med det där faktiskt. Så någon duktig rensare som har vägarna förbi får gärna komma hit.
Nu tänkte jag faktiskt gå ut och springa en runda. Har ju varit sjuk i en månad så det har inte blivit någon motion överhuvudtaget så nu är det dags att ta tag i det igen!
Later

/J-bird

Nya tag

Jaha då var det evigheter sen sist. Haft hur mycket som helst på schemat förstår ni, så det har inte funnits riktig tid att dela med mig av allt som händer och sker runt omkring. Mina dagar har bestått av jobb. Sjukt mycket jobb för den delen. Blivit en del heldagar, alltså öppning till stängning (10-21) haft lite Event. Som är lite av min hobby. Eventa. Gärna när jag fär styra och ställa själv. Det var roligt och vi sålde som bara den. Är så himla nöjd med våran personal på pashion. Dom gör alltid ett bra jobb och humöret uppe, all credddd till dom! Dessvärre kommer butiken att läggas ner. Vi har inte lyckats få upp försäljningen som vi hoppats, det är svårt med läget vi har här. Vi gjorde ett försök, och vi gjorde det fasen så bra. Som vi har slitit både jag och linda. Det har varit sjukt roligt och lärorikt. Så nu är det nya äventyr som väntar. Va det är vet jag faktiskt inte ännu. Men jag kan det mesta, är snäll, framåt, pratglad och ja som ja sa, ja kan det mesta. Så någon som har ett jobb liggandes, ring mig!

Nej men det känns faktiskt riktigt surt. Jag har gråtit floder. Varit ganska nere dom två senaste dagarna efter beskedet om nedläggning. Inte så konstigt med tanke på all tid och kraft vi lagt ner. Men nu är det som det är, och inte så mycket att deppa över. Bara att ta nya tag och köra på. Ja klarar Allt. För ja är en avatar.


Lite roliga nyheter, Jag har blivit MOSTER. Till världens sötaste Tilda :) Längtar jättemycket tills ja kan åka hem och hälsa på henne och hela familjen Granath! Stolaste mostern i världen.

Jag ska bli bättre med uppdateringarna!

/J

RSS 2.0